Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak to ona25

Czy to naturalne czy nienormalne?

Polecane posty

Gość Tak to ona25

...chciałabym znaleźć faceta zaradnego, który mógłby utrzymać rodzinę? Strasznie chciałabym być w związku, mam trochę adoratorów...ale są raczej biedni. Dla mnie bez sensu jest być w związku jak nie stać parę na możliwość wpadki albo nie istnienia tej perspektywy w ciągu 1-2 lat. Pewnie, można kochać drugą osobę...ale niekoniecznie trzeba się z nią wiązać albo uprawiać sex. Czy jestem jakaś dziwna czy to normalne?

Gość aidaaa
Dla mnie jesteś trochę... dziwnawa... Najważniejsze byście się kochali, a wtedy będziesz szczęśliwa nawet jeśli to Ty będziesz utrzymywać jego.

Gość Autorka chce tatusia co ją
będzie utrzymywał.

Gość nie chce i się myśleć :D
pół na pół. Ja swojego eks- drania bardzo kochałąm ( a może nadal kocham, nie wiem ) był draniem ale bardzo seksownym, przystojnym a w łóżku był nieziemski. No ale trochę tępawy i zarabiał aż 1700 netto ( budżetówka czyli bez perspektyw). Mój mąż zarabia znacznie więcej, jest miły,uczciwy, inteligentny, ciepły i zaradny przede wszystkim. No ale jest takim chłopczykiem. Nawet nie jest przystojny, meski tylko ... łądny... No ale wolę to niż żyć w biedzie i być szmacona przez mojego eks :) Nie, jak dla mnie nie jesteś nienormalna. Nie ma nic gorszego niz zakochani po zawodówce, ktorzy kase na fajki i piwo przewala a na pampersy i mleko nic nie zostaje