Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 lata w plecy

Nie zdalam drugi raz. Co dalej ?

Polecane posty

Gość 2 lata w plecy

Pierwszy raz nie zdalam w 2 klasie gim. przez to, ze przestalam chodzic bo bylam bardzo gnebiona. Dostalam wtedy zwolnienie od psychiatry na caly rok. Pozniej jak juz wrocilam do szkoly to sytuacja sie poprawila, na swiadectwie mialam same 5,4 i test gimnazjalny poszedl mi nienajgorzej. Jak mialam isc do jednego z lepszych LO w miescie to nagle wypadl mi wyjazd do Niemczech. Poszlam tam do szkoly w ktorej nie dalam rady z powodu jezyka... Przedmioty ktore u mnie lezaly mialam po niemiecku... Ogolnie to byla porazka o ktorej wole nie pamietac. Teraz wrocilam do Polski i mieszkam sama. Zlozylam papiery do nawet dobrego LO w ktorym mam znajomych wsrod nauczycieli, i juz wiem ze zostalam przyjeta. Myslicie ze lepiej bylo isc zaocznie czy dziennie ? Zostalam przyjeta do dziennej szkoly bo 18 lat bede miala dopiero w pazdzierniku.

Gość rorrr
Też tak uważam.

Gość uihiu
co matol i jeszcze szuka wymowek:O

Gość kunda
jak najbardziej-piszesz bardzo poprawna polszczyzna;)

Gość aniki
idz normalnie. zaoczna szkola nie przygotuje cie do matury.

Gość KOntynuuj jak masz okazje
Dziennie Zmarnowane? Nuekoniecznie. Pierwszy rok odpoczynek psychicz Drugi - szkoła życia i niemiecki na pewno poprawilas Teraz do roboty i matura I świat stoi przed tobą otworem :)