Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesper.

Niedowartosciowana Ona i jej gierki

Polecane posty

Gość Jesper.

Poznalem dluzszy czas temu kobiete, jak sie pozniej okazalo mezatke. Spotykalismy sie od czasu do czasu, czesto ona inicjowala te spotkania. Kontakt fizyczny ograniczal sie do przytulancow, buziakow, pieszczot w stylu glaskanie po glowie, czy kolanie. I tak sie zlozylo, ze ktoregos dnia zaproponowala mi interes. Ponoc jej znajomy szukal kogos takiego jak ja. Zgodzilem sie, a teraz okazuje sie ze ona paple dziobem i tak: on wie o tym, ze sie z nia spotykam, kiedy mam urlop, ze znam sie na tym i owym, natomiast ja wiem od niej cos niecos o nim. Po prostu ona sobie urzadzila szopke, Najlepsze jest to, ze ten koles jak ze mna rozmawia przy okazji finalizowania tego interesu, to pyta sie czy np. ta mezatka mowila mi o swoim problemie, albo ze pewnie wiem, ze ma remont w mieszkaniu i teraz jest strasznie zajeta. Pytanie do kochanek: Wy tez tak lawirujecie pomiedzy kilkoma facetami i opowiadacie im o swoich adoratorach, kochankach itp.? Ta babeczka ma cos nie tak z glowa w moim skromnym odczuciu. Teraz zastanawiam sie, czy nie zerwac tej znajomosci. Zeby nie bylo: nie spalem z nia.

Gość arek3434
ale ja z nia spałem 🖐️

ktos cos gdzies jakos z kims na kims pod kims z kims w kims czyms na kims taki jest sens twoich frazesow

Gość hehe :D
niezla scierka z tej twojej mezatki. ja bym sie bal wylizywac po kims. mozesz dostac jakis krost na wodzireju.