Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłuszko1123333

dieta jabłkowa 27.07

Polecane posty

Gość jabłuszko1123333

Od jutra tz od 27.07.2012 roku zaczynam diete jedłkowa, uwielbiam jabłka wiec bede je jesc;p oprocz tego pic duzo zielonej i czerwonej herbaty oraz wody, z cwiczen bede probowac 6w oraz duuuuzo jezdzic na rowerze , dieta to nie tylko jablka bo jak bd sie zle i słado czuc pozwole sobie na cos bardziej pelnowartosciowego jednak beda to glownie jabłka. wiec do dziela. przyłączy sie ktos?

Gość jabłuszko1123333
już dzisiaj wracając z warzywniaka jedno jabłuszko zniknęło w mej kuciapce :)

A wiesz mniej więcej w jakim tempie sie na niej chudnie? mam dwa miesiace na zrzucenie duuuużo kg.

Gość jabłuszko1123333
nie wiem co daje Ci podszywanie sie pod innych ale jeżeli jestem przyczyna Twojego szczescia to bardzo sie ciesze Ps masz dziwne sposoby na poprawienie samopoczucia.

Gość jabłuszko1123333
kiedyś próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

Gość jabłuszko1123333
wiesz kazdy chudnie tak naprawde inaczej w innym tempie, zalezy czy bedziesz cwiczyc, itp. ja moge Ci powiedziec ze ja kiedy chudlam 2,5 kg na tydzien pozniej juz 1 kg ty mozesz wiecej mniej to zalezy od czlowieka itp

Ja w połowie stycznia przez tydzień byłam na samych jabłkach schudłam 4kg , jadłam po 9 jabłek dziennie . Nie stety przed jojo nie uciekłam .

Gość poruszonawaga
kasiulek mam pytanie? zauważyłam orcz kilogramów różnice w wygladzie??

Ponieważ dieta jabłkowa jest bardzo restrykcyjna, powinno się ją stosować tylko przez 3 dni. Pozwala oczyścić organizm z toksyn ale nie dostarcza organizmowi podstawowych wartości odżywczych dlatego stosowana dłużej może powodować zawroty głowy i omdlenia. Żeby prawidłowo ją stosować zapoznaj sie ze szczegółowymi informacjami na jej temat: http://vivalavita.pl/dieta/dietajablkowa-53.html

to raczej wstęp do racjonalnej diety niż dieta jako taka... wiadomo, że jabłka mają masę błonnika, więc owszem warto jeść ich sporo na diecie, ale nie powinnaś rezygnować z białek i tłuszczy!