Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Summer Girl

ON ..................

Polecane posty

Gość Summer Girl

Pracujemy w roznych dzialach w tej samej firmie. Od jakiegos czasu jak sie spotykamy przypadkiem on dlugo patrzy na mnie z takim NAPRAWDE SMUTNYM wyrazem twarzy.... Odkad zaczelam w innym dziale ( wczesniej bylismy w tym samym) zawsze jak mnie widzi zaczyna rozmowe, zadaje pytania jak tam nowy dzial? jak mi sie podoba? Ja konczee takie rozmowy szybko. Nie prowadze dlugiej konwersacji. Nie mozemy byc razem. Wiec nie chce zebysmy sie do siebie zblizali, choc bardzo mi sie podoba, trzymam duzy dystans. A on chyba chce ten dystans zmiejszyc..... I te je jego smutne dlugie spojrzenia. ???

Gość tez byłam głupia
zaszalej i miej w d..upie ze nie możesz być z nim a kto Ci zabrania? mama? Ewidentnie facet leci na Ciebie..może ominąc Cię coś ekscytujacego i to może na całe zycie?

Gość Summer Girl
Kochana....sprawa jest przegrana. On ma obraczke. Wiec trzymam sie i barykaduje. Z innymi rozmawiam, zatruje. Dla niego zawsze dystans, moze nawet troche niegrzeczne zachowanie, ale to niby mam zrobic? Najgorsze jest to ze on chce tego i ja tez. Ale nie moge tego zrobic!!!!!