Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kirrish

Problem z seksem.

Polecane posty

Gość Kirrish

Dzień dobry. Od paru miesięcy uprawiam seks ze swoim chłopakiem(jest moim pierwszym) i na początku owszem, trochę bolało, ale nie bardzo. Martwi mnie to, że zaczęło dopiero teraz. Dodam, że nie miałam jeszcze orgazmu. Nie jestem doświadczona w tych sprawach i po prostu nie wiem, czy tak powinno być i po jakim czasie powinno być normalnie. Trochę mnie to martwi, bo widzę, że on nie czuje się spełniony, kiedy nie potrafi mnie zadowolić, a ja wiem, że to nie jego wina. Proszę o odpowiedź.

Gość a wezcie sie baby
bolec to moze z wielu powodow. moze to byc infekcja, złe nawilżenie przed stosunkiem albo pochwica;) skoro w stresie to robicie, on chce zebys miala orgazm, ty tez a tu nic...;) w Waszym przypadku w seksie warunki zewnętrzne i RELAKS , LUZ poczucie bezpieczenstwa odgrywaja wazna role - twoje rozluznienie, rozbudzenie itd, skoro to twoj pierwszy chłopak.

Gość Kirrish
Jesteśmy ze sobą bardzo blisko, nie tylko w sypialni i jest to poważny związek. Nie mam więc problemu z rozluźnieniem, ani stresem. Problem tkwi w tym bólu, którego przedtem nie było.

Boli mnie głowa, boli mnie ząb, boli mnie wejście do pochwy, boli mnie pochwa wewnątrz. Boli mnie od razu jak próbuje wejść, boli mnie po kilku ruchach. Jestem dobrze nawilżona, jestem sucha. Blablabla.

Gość Kirrish
Perwersja, jak Ci coś nie pasuje to nie pisz, bo denerwuje mnie taka gadka. Mam problem, to napisałam oczekując jakiejś sensownej odpowiedzi, a nie ględzenia jakiejś nastolatki.

Nie ma sensownego pytanie to nie ma sensownej odpowiedzi. 🖐️ Nastolatką już od dawna nie jestem. 😭 W przeciwieństwie do Ciebie. 😴

Gość Kirrish
Skoro nie jesteś to przestań się tak zachowywać i rozpoczynać niepotrzebne spory z nieznajomymi ludźmi na jakiś forach, bo dla mnie to naprawdę bezsensowne.