Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pupik

Ech... zaczeło mi zalezec..

Polecane posty

Prze pewnien czat poznalam super chłopaka. Nazwijmy go Damian. Piszemy ze soba codziennie. Nie widzielismy sie jeszcze na zywo ale wymienilismy sie zdjeciami. Ma cudowny charakter. Jak zwykle jest jakies ale... Mam chłopaka z ktorym mieszkam kocham go i nie chce go zdradzac. Nazwijmy go Patryk. Wolalabym odejsc. Damian mieszka w moim rodzinnnym miescie. Ja mieszkam w Patrykiem w innym. Dzieli nas 60 km. Damian o tym nie wie ze mam chlopaka, ale nasze rozmowy nigdy nie wychodzily poza ramy czystego kolezenstwa. Bylam dzisiaj na zbiorach ale zeszlam wczesniej i napisalam mu ze kazala mi zejsc z pola. Chcial po mnie podjechac. Ale co mu mialam powiedziec zeby przyjechal do mnie 60 km? Powiedzialam mu ze mieszkam w tym samym miescie co on. Zaluje ze tak naklamalam ale wiem ze inaczej gdybym mu powiedziala prawde, nie chcial by wcale utrzymywac ze mna kontaktu. Nalegal ze podwieie mnie do domu, ja sie upieralam ze dam sobie rade. Gdyby bylo to samo miasto to bym sie zgodzila. A tak? Uparlam sie ze nie i koniec. Wyrzucil mi ze nie mozna tego nazwac przyjaznia skoro odmawiam pomocy. Ale bywaja gorsze rzeczy do jasnej cholerki. Final jest taki ze mi na nim zaczelo zalezec i nie wiem jak to sie dalej potoczy. Musialam sie wygadac, jak sie komus nie podoba toniech nie czyta.

Gość Ziomalkaaaaaaaaaaaa88
ejjj co Ty robisz, masz chlopaka i piszesz z jakims innym i to codziennie! Ciekawe jak Ty bys sie poczula gdyby Twoj facet robil takie rzeczy jak Ty, gdyby klikal sobie z inna dupa na boku a Ty bys myslala ze wszystko jest cacy... Ogarnij sie kobieto!

Gość MArychaaaa
hahah "zeszłam z pola"...