Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Ale mam akcje ...

Polecane posty

W sobotę było ognisko, mimo złamanej nogi wywlekłem się z łóżka i poszedłem umówiony z moją 16-stką. Posiedzieliśmy tam trochę, ale koło 22-23 wróciliśmy do mnie. Na ognisku wypiłem 4 piwa, a ona 2 piwa. Usiedliśmy w domu u mnie w pokoju i zaczęliśmy prawdziwe picie. Było nawet fajnie, bo pokazywała mi to i owo, na końcy myślałem, że zaraz będzie coś fajnego się działo. Ja wypiłem chyba 8, a ona doszła do prawie 6 i wszystko się zwaliło. Tak się najebała, że przestała zachowywać się jak rasowa kotka, a zaczynała przysypiać. Potem wzięło ją na rzyganie i tak na zmianę przez pół nocy. Dobrze, że ją ogarnąłem, bo zawsze trafiała do kibla. Głupia akcja jak nie wiem. Siostra ją odprowadziła do domu gdzieś nad ranem. Teraz jej matka grozi mi policją za upicie, a sama 16-stka się do mnie nie odzywa. Ehhh, jak zwykle jakaś wtopa. Trzeba nowej laski poszukać.

Gość co za matoł :D
najciekawsze wydarznie w życiu frajera = spić 16 latę :D:D:D Mamy nadzieję iż kumple spod celi rozdziewiczą twój anusik

Zostaje mieć nadzieje, że matka zgłosi sprawę na policję i dostaniesz grzywnę z artykułu 43 ustawy o wychowaniu w trzeźwości i zawiasy z 208 k.k. za rozpijanie nieletnich.

Gość tak czy inaczej buhzhhzzzh
rozpijałeś nieletnią i jej matka cie załatwi :classic_cool: buahahah aha ha ha ha ha hah ha ahha będziesz miał wyrok :classic_cool:

@jeszcze się okaże że ją Wtedy to już na zawiasy niema co liczyć:P

Gość buah ah ha ahhaahah haha
dobrze ci tak. masz za swoje. nastpenym razem bexziesz wiedzial ze taki stary pryk nie powinien niszczyc zycia 16tki

No chlopie jestes starszy i co pozwoliles nieletniej tyle wypic powinienes wiedziec co sie moze stac teraz mozesz miec klopoty