Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnn12345

moja dziewczyna czuje cos do bylwgo

Polecane posty

Gość onnnn12345

wiatm. mam problem i szukam waszej pomocy. wczoraj rozstalem sie z dziewczyna a raczej to ona zerwala bo powiedziala ze kocha mnie ale nie chce ranic. chodzi o to ze nadal czuje cos do bylego z ktorym byla 3 lata a zerwali rok temu. powiedziala ze nie chce wrocic do niego napewno, ale mnie rani tym bo nie jest pewna oddania mi. wiem ze mnie kocha bo bylem z nia 3 miesiacxe i przez ten czas nie raz to pokazala ale on tez jest w jej sercu. powiedziala ze mnie i kazdego faceta porownuje do niego, ze szuka tego co ona mial i jej dal. poplakala sie pocalowala i odeszla mowiac kocham cie ale tak bedzie lepiej dla ciebie. zalezy mi na niej. jak o nia walczyć?

Gość MArychaaaa
To jej pierwsza milośc? Byłam w podobnej sytuacji.

Gość onnnn12345
tak to jej pierwsza milosc

Gość onnnn12345
a jesli nie chce, nie potrafie sie poddac?

Gość Oszaleje!
Walcz o nią!

Gość Bohoboco
daj sobie i jej troche czasu,nic wiecej zrobic nie mozna..

Gość onnnn12345
tylko jak, bo nie wiem juz sam co mam robic

Gość lips90
daj jej czas:gdzieś z dwa tygodnie ,jak odezwie sie do Ciebie to znaczy ze Cie kocha.Jesli nie..to znaczy ze podjela dobra decyzje.Dziewczynom czesto zdaje sie ze kogos kochaja...zwlaszcza jesli to jest pierwsza milosc...byc moze za szybko przeszla ze zwiazku w zwiazek..daj jej czas,pozdrawiam

Gość onnnn12345
jak jej udowodnic ze bardziej mnie rani odchodzac niz bedac ze mna

Gość lips90
ale szczerze mowiac ja gdybym sie teraz rozstala ze swoim chlopakiem po 4 latach to z kim innym nie potrafilabym przez dlugi czas byc na powaznie...jak to mowia :miłosc jest jedna,ale niekoniecznie ta pierwsza;)

Gość kasaa
3 lata to kawał czasu,widocznie jeszcze nie potrafi o nim zapomnieć,przyzwyczaiła się do niego ,napewno czuje coś do ciebie jakieś zauroczenie ale żeby zapomniec o tamtym to też musi trochę minąć czau

Gość kasaa
poza tym relacja jaka ich łączy to pewnie też przyjażń,znają się bardzo dobrze,a ty jesteś z nią dopiero 3 miesiące,więc to nawet niemożliwe żebyś tak szybko stał się dla niej kimś równie ważnym,mimo że np.zauroczyłeś ją ale ,staraj się ,walcz o nią ,z czasem może zapomni o tamtym

Gość onnnn12345
tylko pytanie jak mam walczyc o nia? bo raczej nie bede codzeinnie do niej pisal dzwonil i mowil ze mi zalezy i kocham bo to bedzie ja tylko meczylo. mam odsunac sie w cien i odezwac za jakis czas? bo tez wiadome ze nie bedziemy sie spotykac tak jak bylismy ze soba czy jak sie na poczatku spotykalismy.

Gość onnnn12345
mam sie z nia spotykac i pisac/dzwonic co jakis czas czy jak radza wyzej urwac kontakt na np 2 tyg zeby zobaczyc czy zateskni czy poczuje ze mnie nie ma?

Gość onaananana
przerabialam to kiedys i to jest trudna sytuacja

ty teraz tylko czekaj,daj jej zatęsknić,jak kocha to wróci,nic na siłe!!!krótko i na temat