Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka13w2

Czy on mnie sie wstydzi i o co mu chodzi???

Polecane posty

Gość lilka13w2

Hej mam 16 lat i jakies 2 tygodnie temu napisał do mnie chłopak , ktory mi się podoba . On jutro przyjeżdza z niemiec i chciał się spotkac ze mna na piwo. Ale szkopuł jest w tym , że wcześniej pisałam mu ze jade nad morze na poczatku sierpnia on tez własnie jedzie i chciał isc na to piwo tam , on ma 20 lat i bedzie tam sam albo z kolegami a ja bede z rodziną . Wiec zaproponowalam mu ze u nas w miejscowości i powiedział , że ok . Ale teraz niedawno znow napisał czy nie lepiej ogarnąc cos nad tym morzem . Nie wiem dlaczego tak bardzo mu zalezy czy on sie mnie wstydzi , że nie moze mnie zaprosić w żninie . Ale z drugiej strony u mnie w miescie nie ma takiego miejsca gdzie małoletnia na legalu mogłaby pić piwo . A przecież w żadne miejsce ustronne z nim nie pojade bo nie znam go prawie wgl.

Gość lilka13w2
Dręczy mnie to jak cholera pomocy !!!!!!!!!!!!!!!

Gość lilka13w2
Buhahah :P A co chciałbyś pewnie zamiast niego mi wsadzić co :P:?

Gość lilka13w2
podszywie moj kochany . Ja z nim pisze nie wysyłamy sobie sprosnych fotek . Ale wiesz co z tym 25 cm to coś moze być bo ma ponad 190 cm wzrostu :P:) Moze ma duzego nie wiem ale jak narazie gowno mnie to obchodzi :P:)

Gość windorr
Masuj,masuj!

Gość lilka13w2
Hahah :P:P Wiesz co chciałabym cię anonimie poznać :P:P Zwała musi być co nie :P:P:)Hahah

Gość windorr
Jezeli pokaze ci siusiaka -tez mu pokaz pipkę w ramach rownouprawnienia.Ale tylko wtedy jezeli on pokaze pierwszy.