Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

kolejny dzien walki trwa...

Polecane posty

Witam, postanowilam rozpoczać nowy watek. Kolejny watek, w ktorym walcze moja codzienna walke o to, zeby dostac moja rente. Nie zaczal sie mi ten dzien najlepiej. Teraz wybywam. Za jakis czas znowu przed kompem. Zostawiam was z moim blogiem o spowiedzi moze tam cos wpisze - swoje przemyslenia. Moze wiecie - dzis tak rano myslalam - te przemyslenia maja jakas wartosc, ale dla mnie w sumie MEIN KAMPF i tyle.Ze zycie to walka. I ten ksiadz z Medjugorie - jakas tam racje tak mu przyznaje. Ta szklanka to ogrywanie Dzienniczka, ale ta walka, ze tylko czlowiek, ktory sie poddal diablu nie musi walczyc , jest spokojny i wszystko wie najlepiej. Ja sobie to wszystko wiecie jeszcze przeczytam i tak dalej. Chyba z tego terenu tutaj takie cos mi sie w glowie zrobilo. I powiem wam - i tak sie moge jakosz wszystkiego wybronic choc wiecie czy MNIE O TO MOGLO ISC? I tyle. I ten teren to to znikniecie tej laski teraz w aucie - no wiecie ... skomplikowane to jest. Ja od siebie mam 2 ksiazeczki do wydania . Nie do konca wiecie tylko z tego terenu. Jest to tak skomplikowana sprawa, ze po prostu w zasadzie zostaje ksiazeczka po tym. Dwie w moim przypadku , a czemu? Bo z tego terenu wiecie o nic nie da sie stac. Bo bym poszla z tego doktoratu wiecie. A tak? Jak ja wygladam :( I wiecie wczoraj doszlam do wniosku i to jest raczej pewnik ze w teren szlo sie KRZYZEM wiecie.KRZYZ tam byl rozrysowany.I powiem wam ja DZIS ten krzyz mam i to sie wszystko stracilo z tym nazwiskiem HEREZJA a bez tego krzyza sie tam nie szlo. Dlatego tylko pisze, zeby uwazac. No ja nie skonczylam pracy pisac i nie skoncze. Ja wiecie przepadlam w zyciu liceum bo mialam isc do ogrodniczej i na archeologie. Takie cos to jest. No ale - co po tej ogodniczej? Rozwalone rodowody na panstwo - sklepu brak, kredytu brak. Co ja mialam robic? A uczelni slaskiej za brak krzyza w teren tez sie nie dam. Bo wiecie oni mi dawali szanse, ja sie mialam zastanowic? NAD CZYM? i tyle. Taki to jest teren.I wiecie jeszcze mysle nad tym zniknieciem tej laski w aucie. To zostaje znikajacy punkt. Bo wiecie ja lecialam nazwiskiem i uczelnia , ale to tez warto wiedziec, ze tu jeszcze jest ZNIKAJACY PUNKT - takie cos. No dobrze to tyle. A na wszystko spowiedz i rady ze spowiedzi. CDN http://spowiedzzzz.blogspot.com/ GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡[wsciekly[ :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ja sie tym nie przejmuje zniknieciem chociaz chcialabym to wyjasnic, ze w tym terenie trzeba uwazac. I ja tam BYC MOZE??? jezdzilam bo widzialam tam wiecie duzo mozliwosci biznesow i WSZYSTKO SIE OPLACALO. I zobaczcie w sumie teraz nalezaloby dla mnie wziac kredyt i COS TAM ROBIC. Z tego mojego doktoratu. Bez krzyza nie ma uczelni. A krzyza chyba w ogole nie ma bo sie stracil po tych powieszeniach na innej polskiej uczelni kariera tego profesora. Ale ja mam krzyz. I moze nie dokladnie tam, ale jest tam takie miejsce - kilka. Ze naprawde czyje sa dzialki - kupic, biznesy i powinno sie oplacac , z kredytu, z wszystkiego. Byle co sluchajcie - zalezne od ziemi. Takie cos mam z tego terenu. Ale to juz nie moje myslenie. Tam nawet ZLOM pasuje miec, sprzedawac, wszystko ci sie oplaci - taki teren. ja tylko moge napisac gdzie se dzialke tam kupic i cos otworzyc i wszystko pasuje. I ja sie tak wciagnelam w to wiecie. Powiem tylko ze na POLNOCY tego terenu juz . Powyzej tornado. Taki teren. I tyle. Takie rzeczy sie dzialy. Ja sie tez tam wciagnelam, ale troche zle. No nie do konca, ale nikt sie nie dal bo ogolnie wszystko mialam dobrze, ale ze nie mialam krzyza w teren to nie umialam z uczelni odejsc, a tak uczelnia pasuje i tyle. A krzyz sie stracil, to osrano wszystko i tyle. I kto wie czy ludzie tam nie znikali. Kto wie? I tyle. A co sie stalo z tymi studentami powieszonymi po bombie atomowej? Nie wiem. I uwazam, ze czesto ludzie znikali w tym terenie i na to byl krzyz, zeby nie znikac. Np. drwale. takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

I pwoiem wam ze sie stracil ten krzyz i zeby niczego nie bylo tam to zaczeli to chronic choc tam nic nie ma. Zeby nic sie nie dzialo. A zwlaszcza SKUP ZLOMU tam pasuje. No i takie cos to jest. I ja tam mialam racje tam jest wielkie g... ale z tego profesora, z tych powieszonych studentow co tam kariere robili to wiecie JAKIE TAM SA PRACE - tam DZUNGLA jest.Tam chodzi o dzialki, o ten krzyz - o dzialki na zlom bo reszta to w sumie samochody tam pasuje miec - sprzedawac. Rowery moze? Ale samochody jeszcze bardziej. I wiecie - te prace z tego terenu matko swieta. Takie cos. Dzungla w Amazoni. Takie cos to jest. A sam las jakis taki?No byle nie zniknac. I wiecie na rowerze balabym sie tam jechac. I Mengele mi kazal sciezki rowerowe tam pisac - trasy, ale nie pasuje. Auto. Pasuje? I tyle. Co tam pasuje? Wysypisko smieci - w sumie tyle wiecie i kasowac. Kasowac tam pasuje strasznie. A ogrodnictwo sluchajcie? I tyle. Jakies klony - powinno wszystko rosnac. Takie cos to jest dziwne. I ja to pisze jak ktos moze czyta te moje listy zeby uwazac. No wszystko wzieli i zaczeli chronic, opisy z lasu tropikalnego przyrody tam sa. CZEMU? I tyle. Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Tym terenem wiecie chyba nie ma sie gdzie wyniesc. Za duzo tego.Ale powiem wam krzyz byl na las tam zeby niczego nie zanieczyszczac.Ale nie o to szlo. A o co i tyle. Ze nie taki temat pracy. W tym terenie - a jak taki jaki mi dano to wiecie... ha... a pozniej mnie sobie ograno i tyle. Ale tak to sie robi?I tyle. I wiem jak. Ale nic nie napisze. I nigdy na temat sie nie wypowiem wiecie. A i tyle. Ja to wszystko zle zrobilam w tym terenie tez. Jednak jestem z tego Londynu i tyle wam napisze. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

A oto moj 3 wpis do mojego bloga - co o tym sadzicie? Z CZEGO SiE SPOWIADAC? I tyle. Napiszcie szczerze - co sadzicie o tym tekscie/audycji. Ale jedno jest tam dobre - jesli jestes idealny TO SIE CIESZ. To dziekuj KSIEDZU!!!! ze Cie takim zrobil Bo tam mowia BOGU DZIEKUJ, a ja mowie KSIEDZU!!! i tyle. To wszystko. Ksiedzu - za jego powolanie. http://spowiedzzzz.blogspot.com/ GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(