Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Oglądałem wczoraj Pamiętniki z wakacji i tracę wiarę w ludzi

Polecane posty

Gość paradoksalnie prosze ja ciebie
a propos usa to naprawde tam poziom jest zenujacy.jakos trafilam na program czy jestes madrzejszy od 5-klasisty czy cos takiego i tam ludzie nie umieli literowac czy tez nie wiedzieli na jakim kontynencie! znajduja sie najwieksze lasy deszczowe.rozumiem ze jakies szczegoly mozna zapomniec ale takie podstawy?mam cicha nadzieje ze nasze spoleczenstwo nigdy nie dojdzie do takiego stopnia odmozdzenia.

Gość sialalalala.,.vmvh
Pmietniki itp. można traktowac jak sie chce, ta gra jest celowa aby wywolac włąsnie w widzach takie reakcje, w końcu graja zwygłych glupków, pijaków, zlodziei, narkomanów więc co mają grac jak Brad Pitt czy może Pacino? to tylko serialik do posmiania, wkurzania, zdziwienia jakie sa sytuacje w zyciu a nie do nakrecenia z tego dramatu z wyższej półki, omg co z was za sumtasy i oraniczone ludziska, ile macie lat 15? 20? do szkoły i pracy szukac a nie w internecie bzdety wypisywac udając ynteligenta🖐️

Gość aaaaAlena
Mnie bardzo motywuje do działania amerykański program "Runway Project" :D. Po nim zawsze robię sobie kilkugodzinne maratony realizowania różnych swoich projektów, czasem nawet całonocnych poza pracą :). Choć nie chodzi w moim wypadku o projektowanie i szycie ubrań, tylko innego rodzaju projekty na których zarabiam w wolnym czasie :). Fajnie, że powstają takie programy. Jak mi się nic nie chce, łapię doła, to sobie włączam. :)

Gość ahahha ales Ty glupi
no wow ameryki nie odkrylas :D ale chyba nie wszyscy to "czuja "skoro powstal taki temat :D na najwieksza inteligentke poki co ty sie tu kreujesz rozstawaiajac wszystkich po katach taaak jeszcze nam mów co i kiedy gdzie mamy szukac :D

Gość sialalala sra buzią
pamiętniki i reszta tego syfu powstała, żeby dostarczyć polskim widzom byle jakiej rozrywki za jak najmniejsze pieniądze- wyprodukowanie jednego odcinka takiego "serialu" to śmiesznie małe pieniądze poza tym polski widz jest mało wymagający i nie oszukujmy się w większości głupi więc taki show to idealna pozycja dla niego a że jeszcze można tu znaleźć jakiś prosty morał, happy end i ludową sprawiedliwość plus historie są niby z życia wzięte(choć nie wiem, czy w Polsce znalazłby się ktoś tak ograniczony aby srać do bidetu)to przyciągają tych których życie nie jest zbyt emocjonujące..

ja raz oglądałam "Pamiętniki..." i się bardzo ubawiłam. Dla mnie to ten "program" wyolbrzymia stereotypy. Chociaż miałam trochę śmiechu, nie widzę siebie w roli wiernego widza...

Gość klijja
Niestety coś w tym jest..a na pewno współczesny świat jest coraz bardziej pozbawiony jakichkolwiek zasad a ludzie kręgosłupa moralnego. Bo jak nazwać dziewczynę,która ma troje dzieci - każde z innym partnerem.. najmłodsze dziecko ma 2 lata. Ona sama ma lat 42 i jedyne o czym myśli to gdzie i z kim się zabawić. Dzieci nie za bardzo mają pojęcie co znaczy spędzić czas z matką, za to mniej więcej co dwa tygodnie mają nowego tatusia, który zawsze jest ABSOLUTNIE CUDOWNY, zanim nie zniknie bez słowa. Co powiedzieć o moim szefie, który ma świetnie prosperującą firmę, duży dom, dwa samochody, fajną żonę i 3 dzieci, a regularnie korzysta z usług dziewczyn na telefon i nawet się z tym nie kryje? I to są ludzie z krwi i kości żyjący tuż obok, a nie "aktorzy" z watpliwych produkcji. I to jest życie, a nie fikcja

Gość sialalalala.,.vmvh
Zawód aktora powstal dla rozrywki pospólstwa, a teraz mamy mega sztuke z tego, gwiazdy gwiazdeczki itp. ale patrzysz na filmy prawda? igrzyska i wszelakie inne ciekawostki były dla pospólstwa, ameryki nie odkryłeś, ze wszystko to jest dla zabicia czasu w cywilizowanym świecie za jak najmniejsze pieniądze:) Polski widz nie wymagający, może i wymagający ale biedny, kazdego filmu w kinie nie zaliczy, nie stac na trzy platformy cyfrowe a nawet na jedną z pełna opcją, wiec odczep sie od polskiego widza który jedynie zobaczy co w necie złowi czy na youtube

Gość sialalala sra buzią
nie trzeba mieć 10 dekoderów cyfrowych z pakietem full nie trzeba chodzić na każdy film do kina aby oglądać coś wartościowego a nie telewizyjny rynsztok a jak już naprawdę chcesz się rozerwać to puść sobie na komputerze Maczetę albo Iron Mana ;)

Gość sialalalala.,.vmvh
Maczete widziałem, slabe, za to Iron Man to dobre scfi, widziałem i jeszcze nie raz zobaczę:)

Gość sialalalala.,.vmvh
wdług mnie trzeba, w TVP najciekawsze filmy ida w nocy kiedy mało kto wytrwa lub nie może bo o 6 wstawac do roboty, nie tak łatwo wybrac coś dobrego dla siebie, ja sobie bez full nki i cyfry nie wyobrażam telewizji, uwielbiam filmy, ku uciesze oka mam 52cale tv i przyjemnie sie patrzy na hd programy, akurat obie platformy full spełniaja moje wymogi pod względem filmu, programow popularnonaukowych, muzyki i sportu,

Gość sialalalala.,.vmvh
Jestem nie bez powodu gwiazdą tego topiku, lubię się dzielić swoją mądrością i jedynie słusznym spojrzeniem na świat. A teraz się zamknę i dam się innym wypowiedzieć, bo piszą o wiele ciekawiej niż ja.

Gość Nauczyciele w mojej szkole
mówią, że to są programy dla mało inteligentnych ludzi.

Gość SamurajKafeterii
Współczuję ludziom, którzy oglądają takie seriale 'na serio'.. Myślę, że duża rzesza widzów stałych to ludzie chcący sobie poprawić humor żenadą i kompromitacją biednych ludzi, którzy postanowili pojechać za darmo do ciepłych krajów i 'a nóż' zarobić dodatkowo tysiaka... Wiele debilnych tekstów z takich programów nagle staje się hitami internetu, tak zwanymi memi, które pomaga w promowaniu ogólno promowanemu zglupieniu... suma summarum 'gówno się zawsze sprzeda'

Ale mi zasraliście temat. Nie obchodzi mnie co myślicie o tym serialu. Po prostu jestem zbulwersowany jakie są kobiety w Polsce.

Gość dfvrger4gr
tak pamietniki to durna fikcja ale ukazuje prawde. taklie ejst spoelczenstwo i niestety także ten sit uczy mlodziez jak zyc ,,,poronione to

Gość SamurajKafeterii
" Po prostu jestem zbulwersowany jakie są kobiety w Polsce. " to wiedzę o tym, jakie są kobiety w Polsce czerpiesz z takich programów? :d

No a skąd mam czerpać. Na szczęście jestem porządnym facetem i przyciągam porządne dziewczyny ale wiem właśnie dzięki takim programom, że są na świecie złe kobiety.