Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobofruit

Zostać czy odejść??

Polecane posty

No to szkoda,ze wam nie wyszło ale skończ to jak najszybciej ,bo to chyba będzie najlepsze dla Ciebie. Zawsze podobały mi się związki,w których narzeczeństwo trwało krótko i dochodzi szybko do ślubu. Przykro mi że w Twoim przypadku nie zdało to egzaminu.

moim zdaniem to macie na tym etapie inne potrzeby ;/ tak jaka wspomnialas - jemu niewiele do szczescia potrzeba, a ty chcesz wiecej smakow.... mysle ze rozmowa niczego nie zmieni - bo rozmowa nie zrobimy z lagodnego domatora obiezyswiatem poz atym mowiesz ze w zsadzie wszystko sie urwalao - to klasyczny koniec milosci;// wydaje mi sie ze sensownej bedzie przygotowac meza na rozstanie - przedyskutowac wszystko - nie wierze ze najzyzsa wartoscia jest rodzina i utrzymanie stanu aktualnego, lecz maksymalne przezycie zycia

Gość Bobofruit
Tez wychodzę z takiego założenia, ale cięzko mi to powiedzieć. Najchętniej to bym smsa wysłała, że odeszłam, ale to takie dziecinne i niedojrzałe...

Gość sebastianno
jak nie macie dzieci i kredytów do spłacania to nie ma sensu czekać, gdyby tylko chciał to z raz na tydzień by cię zabrał gdzieś na miasto do kina lub restauracji lub znajomych, jak siedzxi tylko w internecie to na pewno nie będzie z niego dobry ojciec, musisz zmienić swoje zycie i znaleźć kogoś innego, inaczej obumrzerz (jak się toto pisze), szkoda czasu i nafty na rekolekcje dla Niego, więcej odwagi a na pewno znajdziesz innego