Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatka nie podlewałam dawno

Mam dość koleżanki z pracy.

Polecane posty

Gość kwiatka nie podlewałam dawno

Witam, własciwie "mam dość" to może za dużo powiedziane, ale jej "problemy" to o dupę potłuc, a ona truje mi cały dzień mimo że jej mówię, że jestem zajęta i proszę, żeby mi nie przeszkadzała. Dzisiaj mi gada, że jej córka nastoletnia zakochała się w jednym chłopaku z zespołu One Direction, ale on jest Pakistanczykiem z pochodzenia i ona sobie nie wyobraża, żey jej córka się zauroczyła "kimś takim". Mowię jej, żeby wyluzowała i ,że przecież tego muzułańskiego faceta jej nie przyprowadziła do domu, a ona wie swoje isię boi, że się mąż dowie:D. Zdjęcie jego nawet wydrukowała i mi podstawia pod nos. http://www.studentsoftheworld.info/sites/people/1d.php?Page=4 Lubię ją naprawdę i się czasami spotykamy na kawę i wtedy jest normalna, gadamy sobie o filmach, książkach, historii, facetach oczywiście, a w pracy coś jej odwala i gada o swoich "problemach".

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
Przystojny nawet, a jak koleżankę upominasz i nic to nie daje to nie wiem co możesz zrobić.

Gość herrr kommendante
powiedz jej prosto i zwięźle że jej prywatne problemy cię nie obchodzą i nie chcesz o nich rozmawiać czy to taki problem?

Gość bezimienna Kunegunda
Dlaczego prowokacja? Ja nie z takimi przypadkami pracowałam, ta to jest bułka z masłem, ja z takimi debilami, spiskowcami pracowałam, że dopiero być nie uwierzył.

Gość bezimienna Kunegunda
Przecież pisze laska, że jej mówi, są tacy ludzie co im nie przegadasz.

Gość dfgd
dfg

Gość pracownica na 200% normy
Partę miesięcy temu też bym powiedziała, że to prowokacja, aż zaczełam pracować w wydawnict5wie podręczników szkolnych,, ogólnie jest nawet spoko, ale jak tylko wychodzimy na kawę, obiad czy paierosa to się zaczyna zwierzanie na maxa. Dlatego takie tematy normalnym ludziom pachną prowokacją bo normalnym ludziom ciężko jest sobie wyobrazić zwierzanie się obcym jakby nie było osobhom, a są tacy, szczególnie 45+, którzy do pracy chodzą nie po to by pracować ale po to by narzekać, zwierzać się truc dupę na okrągło.