Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaamala

ciagle poznaje facetów, którym zależy tylko na jednym

Polecane posty

Gość alaamala

Ucieszyłam sie że poznałam w tym miesiacu nowego. Jak okazało się to ruchacz. Załamuje się że nigdy nie poznam porządnego, któremu będzie zależało na mnie.

Gość alaamala
Po prostu są to poznani z dyskotek czy ten ostatni to z koncertu. Sami się tacy do mnie kleją,

Gość bywam i widze
moze ubierasz sie wyzywająco? jestes atrakcyjna?

Gość bobo friut
ja tez tak mam., a najgorsze, ze jestem dziewica. oni chyba na mnie poluja...

Gość alaamala
Normalnie. Przecież teraz jak jest lato i goraco to w spodenki i bokserkę. Nigdy nie mam cycków na wierzchu. nigdy nie byłam w krótkiej spódnicy na dyskotece.

Gość bywam i widze
podobno dziewictwo odstrasza, najwyrażniej była to plotka

Gość alaamala
bobo fruit a ile masz lat? W dodatku jak kogoś poznam to mi zadają pytania czemu taka śliczna dziewczyna jest sama? Sama bo nie jestem łatwa i ciągle spotykam ruchaczy.

Gość bywam i widze
jest pewnien rodzaj kobiet ktor juz samym wyglądem budzą zmysły, i wcale nie muszą sie ubierać jakoś wyzywająco. Nie wiem skąd sie to bierze, czasem z pozoru nie atrakcyjna dziewczyna przy blizszym kontkacie okazuje sie ze ma w sobie to słynne COŚ i juz myśli krążą wokół innych częsci ciała, a uwazma sie za normalnego faceta, to jak reagują Ci nienormalni? ;)

Gość alaamala
Dziewictwo odstrasza i bardzo dobrze. Przynajmniej wiadomo o co kolesiowi chodzi.

Gość dfvrger4gr
ja tez niestety trafiam na ruchaczy:/ to chyba jakas kara

Gość Wiktor Wiktor
Chętnie Cię poznam i mogę poczekać z seksem nawet do ślubu jeśli jesteś tego warta (charakter, mądrość, wygląd, etc.). :)

Gość bobo friut
bywam i widze, masz racje. chyba mowisz o sexappealu. jest to taka aura. ja mam cos takiego, sa ode mnie ladniejsze, szczuplejsze kobiety, ale czasem sposrod nich uwaga skupia sie na mnie. mam 23 lata

Gość alaamala
Dla mnie chyba też. A ile masz lat, bo ja 22 i wciąż sama? Nie pozwole się wykorzystać , zabawić a potem mnie zostawić bo takim to o to tylko chodzi. Od dupy strony nie chce zaczynać związku. Muszę miec pewność że facetowi na mnie zależy a nie na jednym.

Gość Brzydki ktoś
Wiesz jeżeli szukasz chłopaka patrząc tylko na urodę i wybierając tych najśliczniejszych to czego Ty oczekujesz?że będą mieli dobre wrażliwe serce będą uczuciowi i kochający?na dobrego uczuciowego ale brzydszego przecież nie zwrócisz uwagi bo gdzież wstyd z takim być no nie?to szukaj dalej wśród ciasteczek powodzenia

Gość bobo friut
alaamala ja sie podobnie, wydaje mi sie, zachowuje jak Ty. tzn. na pozor jestem pewna siebie, ale ja to udaje, bo w glebi boje sie odrzucenia i dlatego, nie zgodzilam sie na sex z zadnym,,chociaz BARDZO chcialam, bo nie mam pewnosci, czy chodzi tylko o sex, czy tez o mnie, nie wiem, czy zostanie po

Gość do kozaka wyżej
To tylko dlatego, że jest ładna albo seksowna ma mieć chłopaka- brzydala? Litości :D

Gość bywam i widze
Warto poczekać na tego ktory to doceni ze "łatwe" nie jestescie. faceci by chcieli mieć ciastko i je zjeść. Oczekiwania od facetow są takie ze chcieli by mieć "szybką" dziewczynę a z drugiej strony wierną. Uważam ze nie da sie tych dwóch rzeczy połączyć. jesli dziewczyna szybko idzie do łóżka to nie powine byc zdziwony ze wczescniej czy pozniej a raczej wczesniej przyprawi mu rogi. Tak tu chodzi o seksappeal. I szukajcie takiego ktrego czekanie czasem dlugie oraz stan dziewictwa nie odstraszy. warto czasem spojrzeć na tych mniej atrakcyjnych

Gość alaamala
Nie będe z kims w związku którym nie będę zauroczona i zakochana.

Gość Wiktor Wiktor
Ja uważam, że to działa inaczej. Prowadzając się z piękną kobietą jest się narażonym na działania konkurencji... Czyli czego nie dostanie ode mnie, to dostanie od innego- stąd pośpiech.

Gość bobo friut
bywam i widze,' ale jest trudno o takiego, ktory ma cierpliwosc. jeden staral sie pol roku! a ja wciaz nie mialam pewnosci. to juz podchodzi pod chorobe psychiczna ;) ze nie umiem zaufac

Gość bywam i widze
znam temat bo....czekałem 6 lat i wiem ze warto było, wiec co cierpliwsci zostaną nagrodzeni. Czy z tym facetem z ktorym bylas pół roku byly jakieś pieszczoty?

Gość what is love
alaamala skąd jesteś bo ja właśnie szukam dziewczyny która będzie całym moim światem

Gość fdfddgfgh
no sorry ale jak szukasz faceta w klubach, dyskotekach, na koncertach to ja sie wcale nie dziwie, wiadomo ze tam sami dziwkarze.... szukaj facet w bibliotece juz lepiej.

Gość MATACZ.,.--
zachowana musi byuc kolejnosc , najpier ruchanie i ocenienie , potem akceptacja albo odrzucenie nie ma nic inaczej - szkoda czasu

Gość MATACZ.,.--
w bibliotece znajdzie mausinsynka , albo makowa panienke , lub popierdółę

Gość bywam i widze
i dlaczego ten z który był pół roku odszedł?

Gość bywam i widze
Zwróćcie też uwage ze to moze zadziałać przeciw wam, jesli facet bedzie cierpliwie czekał moze sie okazac ze mu to jest bardzo na rękę bo....to moze byc krypto gej ktory dla zmylenia otoczenia, uspokojenia mamusi, bedzie pokazywał sie z dziewczyną. Znalazło by sie jesze kilka przykładów np: członek na 4cm ;)

Gość bobo friut
bywam i widze, tak. byly. ale slabo, nie pozwalam sie tez calowac. nie umiem sie przelamac, zeby sie oddac. raz spalismy razem, tzn, przytuleni, oraz czesto bylo dotykanie, delikatne pieszczoty, bylo dobrze, dotyk rak, zabawa nimi podczas ogladania filmow ale wszystko i czesto on aranzowal., on sie staral, aleto nie jest tak, ze ja jestem oschla, On po prosstu nie byl moim chlopakiem, nie umialam ot tak zachowywac sie, jakbysmy byli razem, jesli nie bylismy. Ja musze wiedziec, ze On jest tylko moj, wtedy nie ma problemu

Gość bywam i widze
kolejny ktory chce bzykac bez związku, swiat zwariował, uwazam ze dobrze zrobiłaś, tak trzymać

Idealizujecie życie. Pamiętajcie, że czas ucieka i czego nie dacie chłopakom, to dacie robakom. ;) Skoro jesteście młode i atrakcyjne, to normalne, że zdrowi samce chcą z Wami kopulować. Nie rozumiem zdziwienia i oburzenia tutaj piszących. Świetnie natomiast, że potraficie odsiać "ruchaczy" skoro innego rodzaju relacje Was interesują :)