Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliczna Ania

Jestem księżniczka a mój facet na mnie pracuje

Polecane posty

Gość Śliczna Ania

Jestem wygodna kobietę facet docenił to co mogę mu zaoferować i sumiennie na mnie pracuje u naszych zachodnich sąsiadów. Dzięki temu mogę z wami dyskutowac cały dzień - mogę ale tego nie robie :)

Gość Śliczna Ania
Jestem wygodna kobieta * po prostu nie chce robić bez sensu za 1500 w markecie gdybym dostała godna pracę za godziwe pieniądze podjelabym się jej i nie naciągam mojego faceta na nic, sam mi daje pieniądze

Gość maikon
niech facet się obudzi to nie bajka

Gość Śliczna Ania
Ma się obudzić ? Myślisz że jest zaslepiony albo coś, po prostu mnie kocha i chce mi sprawiać przyjemności

Gość snjhujfv
w Polsce się ludziom w głowach nie mieści, że tak można żyć

Gość Śliczna Ania
Tak czy siak by pracował w de, i nie robi żadnej różnicy finansowej czy ja pracuje czy nie, bo i tak wiele bym nie zarobiła

Gość Śliczna Ania
Przecież tu na kafe jest sporo takich kobiet jak ja, tylko że my jesteśmy przeciętnymi ludźmi :)

Jesteś pustą lalą a Twój facet to idiota że daję się tak wykorzystywać. Ciebie chyba nikt nie nauczył że związek buduję się razem. Zgaduję że jesteś blondynką.....

Gość snjhujfv
zaraz cię zagryzą te, które są przez facetów wygonione do roboty, uważaj!

a potem braknie pracy za granicą i będzie lipa. nie mówiąc o tym że nie będziesz mieć żadnej emerytury.

Gość Śliczna Ania
Nie interesuje mnie twoje zdanie i nie obrażaj kretynko mojego faceta

Gość snjhujfv
wy na prawdę wierzycie w jakąś emeryturę?

Gość maikon
a ty jemu sprawiasz przyziemność cz on jest tylko niewolnikiem ?

Gość Śliczna Ania
Na Emeryture indywidualnie oszczędzamy. Roboty nie braknie nie martw się o to, na chwilę obecna nie ma jej w polsce jakbyś nie zauważył, nie wykluczamy także wyjazdu na stale tam..

Gość Śliczna Ania
Nawet nie wiesz jak mu jest ze mną dobrze

Śliczna Ania -> nie braknie? popatrz na Grecję, Hiszpanię, Portugalię, Irlandię - tam Polacy jeździli do pacy i praca się skończyła.

Gość snjhujfv
radzę wam się pospieszyć z tym wyjazdem - jak Unia padnie, to zamkną granice - wtedy już nigdzie nie zarobicie

To nie jest Twój facet tylko sponsor. Siedź w swojej bajce księżniczko póki Ci banka mydlana nie pęknie a wtedy zobaczysz ze życie to coś więcej niż wygoda.

Gość Śliczna Ania
Planujemy na przyszły rok wyjechać chyba zdążymy ;)

Gość Śliczna Ania
Nie mam wcale tak wygodnie, nie jesteśmy jakaś para książęcom :) przeciętni ludzie a to że nie pracuje co w tym złego sporo kobiet nie ma pracy

Gość acolla nie zazdrość
widać , że w twojej prostej głowie taki układ nie nie mieści . Trudne warunki do życia w Polsce pozbawiły ludzi wiary w dobro drugiego człowieka . Ty nawet nie próbuj tego zrozumieć , bo osiwiejesz z tego myślenia . Wbrew pozorom w wielu związkach kobiety nie pracują , tylko mężczyźni . Ci mężczyźni nie są głupi , tylko dla nich kobieta jest kruchą istotą , którą pragną się opiekować . Niestety dzisiejsze kobiety to często babochłopy , gonione przez swych prostych roboli do roboty jak woły pociągowe .Żal was słuchać " kobiety" .

Gość snjhujfv
10/10

Skoro jest taka przeciętna jak mówi to po co chwali się tym jak paw na publicznym forum ?? To nie ma w grubsza sensu. Nie mam czego zazdrościć. Niby czego? Wykorzystywania swojego ciała? Ubliżania swojej godności? "Dzięki temu mogę z wami dyskutowac cały dzień - mogę ale tego nie robię " co za bezsens. Nie robi tego a kto odpisuje? Och rozumiem duch święty. ;D

Gość moja kobieta też nie
będzie musiała pracować i nie bedzie moją "utrzymanką" , tylko żoną i matką moich dzieci .Osobą , której zapewnie godziwe życie i otoczę opieką i szacunkiem . A wy proste kobiety dziwcie się i zastanawiajcie jak to możliwe . Jedyną jej rolą będzie bycie piękną i szczęśliwą . Dla was to zbyt skomplikowane .

Gość snjhujfv
Acolla - a twój chłop nie używa twojego ciała?

Gość snjhujfv
proste kobity - żony prostych chłopów nie rozumieją takich oczywistych spraw

Gość kjnmh
Kobiety , wychodzicie za mąż za biednych prostaczków , którzy nie potrafią utrzymać rodziny i zmuszają was do pracy ponad siły . Tylko nie mówcie , że zapieprzanie w markecie jest takim prestiżowym zajęciem / nikt w to nie uwierzy / .Większość z was wolałaby wysypiać się , elegancko ubierać i mieć czas na pogaduchy z koleżankami .

Gość koor(w)a domowa
Ania czy Ty przypadkiem nie mieszkasz w Złotoryji? Znalam kiedyś taką jedną ksieżniczkę...

Gość ty pustak jesteś
a nie księżniczka.Pomyslałas, co będzie jak się facet odkocha, ty odrobinę zestarzejesz, zbrzydniesz i roztyjesz? Weź sie ogarnij kobito i zrób cos pożytecznego ze swoim życiem, póki jeszcze czas