Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliczna Ania

Jestem księżniczka a mój facet na mnie pracuje

Polecane posty

Zagonione do roboty przez chłopa, dobre... Mam pytanie do Pań Księżniczek: macie jakieś ambicje w życiu? Jakieś cele? Przypominam, że praca to nie tylko zapieprz fizyczny i tyranie na chleb.

Gość snjhujfv
już zlatują się zazdrosne sępy

Gość snjhujfv
myślicie, ze jak wy pracujecie to was nigdy facet nie zostawi? a jak autorkę zostawi facet, to jak będzie miała potrzebę życzenie, to też sobie pójdzie do roboty

Gość kasaa
dla mnie by to było mega upokarzające,jak by ktoś miał zarabiać na mnie tak jak bym była upośledzona albo jak bym była dzieckiem które nic nie umie robić,pozatym może mu się coś odwidzić i wydzielać pieniądze albo wogóle ci nie dawać wygodna Aniu

snjhujfv - Ty to masz jakiś kompleks ze sobą, nie wiem jaki ale to jakie frustrujące że uporczywie bronisz naszej słodkiej księżniczki, zauważ że niektóre z kobiet chcą pracować bo mają z tego satysfakcję, ta druga część cóż zostawmy to bez komentarza.. ;p

Gość oj baby , baby ...
Kobiety ,biedne utyrane robotą kobiety ; czy przyszło wam kiedyś do tych waszych prostych główek , że nie wszyscy mężczyźni to kanalie i potwory ? Pewnie nie , bo wasi tacy właśnie są i nie możecie im zaufać .Dlaczego ? Bo widocznie same takie jesteście ,Zło przyciaga zło i na odwrót . Na dobrego męża trzeba sobie zasłużyć , w wy wybieracie fircyków i lowelasów , a później ryk :D:D:D:D Jak któraś ma normalnego , uczciwego chłopa , to zaraz czekacie , kiedy ją rzuci i pójdzie do młodszej .A on jak na złość jest wierny hehehe !

Gość snjhujfv
a nie przyszło ci do głowy, ze ludzie żyją w takich układach jakie preferują - jeśli pasuje jemu utrzymywać dom i swoją kobietę - to jego sprawa KOMUNY JUŻ NIE MA - PRZYMUS PRACY ZOSTAŁ ZNIESIONY

Gość mmnm
kasa ----- tak powtarzaj sobie , że będzie ci wyliczał każdy grosz ....haha! Pewnie twój facet to taka kanalia , ale sama go sobie wybrałaś , więc do kogo teraz masz żale ? Rękawy zawijaj i do robory , bo chłop cię goni " wole pociągowy "

Gość lun345431
i jak cholera macie świetne , podnoszące waszą samoocenę pracę :D:D Koń by się uśmiał . A i tak wasi mężowie wyliczają wam każdy grosz , bo jak same mówicie tacy już są Źle sobie wybrałyście mężczyzn .

Gość kasaa
mnmm jestzupełnie na odwrót ,kobieta która nic nie robi jest ograniczona i leniwa a kobieta która ma ambicję i chce robić karierę nie oznacza że ma złego faceta i ,,tyra w robocie''bo on jej nie daje pieniędzy , tylko robi to bo chce i jest z siebie dumna ty conajwyżej możesz być dumna z pomalowanych paznokci i obgadywaniu sąsiadek:)ale nie każdy lubi takie ograniczone i puste życie

Gość o takim życiu
marzyły kiedys panny bez szkoły, wykształcenia ,majątku i pomysłu na życie.Tylko ci pozazdrościc.A nie pomyslałaś,ze przez ciekawą pracę można czasem realizowac swoje pasje i spełniac się w życiu.

Gość qwertyqaz1
Ester wzajemnie, czlowiek na poziomie olal by ten topic i nie staral by sie ublizac jego autorce no ale w sumie nie kazdy moze byc prezesem banku, dziekuje ja uciekam na basen 🖐️

Gość qwertyqaz1
oczywiscie ze spelniam sie w zyciu, studiuje bezstresowo, na tym na chwile obecna jestem skupiona

Gość kasaa
I jeszcze coś,nawet najwspanialszy facet możepo prau latach okazać się zły albo po prostu mieć dosyć zarabiania na nieroby i nie dawać wam pieniędzy,a wy jesteście bezradne bez niego, dwie lewe rączki,całe życie uzależnione od faceta,żałosne

Gość reasumując , kobiety
w Polsce to ciężko , często ponad swoje siły , pracujące maszyny , nie znające pojęcia '" kobieta to delikatna istota " . Trudne i ciężkie warunki życia pozbawiły je kruchości i kobiecości , uczyniły z nich harpie ciężko pracujące na swoich niezaradnych , karłowatych "mężczyzn ". hahahahahha!! Ubawił mnie ten topik fiu, fiu ....:D:D:p

No i dobrze. Żyj jak księżniczka jak możesz sobie na to pozwolić. Ja osobiście zeswirowalabym w domu bez pracy, na wolontariat bym się ruszyła lub cokolwiek.

Gość Polinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ksiezniczko kiedys nadejdzie dzien kiedy facet kopnie cie w dupe i wtedy zostaniesz z niczym

Gość reasumując , kobiety
ps. kasaa --- do robory !!!!! juz,już !! nie gadaj tak dużo , bo jak nie zarobisz to cię twój gach z chałupy wygoni !

Gość nie smutać !!! Woły pociągowe
zmiana się w biedronce kończy :D:D Ruszać swe dupska i zniszczone mocarne łapy , zarabiać na chłopów !

Gość kasaa
tak,tak,bo zamiast sensownych argumentów,tak prymitywna kobieta jak ty potrafi tylko wyzywać,ale czego można się spodziewać po kimś kto całe dnie maluje paznokietki

kasaa - po niej można spodziewać się tak tanich tekstów jak jej tani lakier którym maluje paznokcie ;d

Gość argumenty to ty miałaś
2 strony , ty wole roboczy .

Gość kasaa
i widzę że te,,książniczki''myślą że praca to tylko harówka w biedronce całymi dniami,z ich wykształceniem by tam musiały pracować i nie pojmują że kobiety z wyższym wykształceniem pracują w lepszych warunkach ,albo same są kierowniczkami i nie są babochłopami tylko kobietami na poziomie

Gość kasaa
ach cóż za frustracja,bawią mnie takie prostaczki jak ty:)

nie potrafiłabym żyć ze świadomością, że jestem CAŁKOWICIE zależna od kogokolwiek, że jeśli tej osoby z jakiegokolwiek powodu zabraknie to zostanie mi tylko zarabianie dupą, bo bez doświadczenia i wiedzy to nikt mnie do żadnej pracy nie będzie chciał. Pozostaje podziwiac mocne nerwy autorki. No i nudziłabym się jak mops siedząc całymi dniami na dupie.