Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flora pro aktif

wstydliwe pytanie :P proszę powiedzcie....

Polecane posty

Gość flora pro aktif

jeżeli mam małą dziurkę (ujście pochwy) to znaczy że na bank będę potrzebowała nacięcia?? zawsze byłam bardzo ciasna co powodowało czasem ból przy stosunkach i zastanawiam się czy mogę mieć przez to problemy przy porodzie. proszę nie śmiejcie sie ze mnie ja się po prostu nie znam :)

Gość flora pro aktif
nikt nie wie?

Gość kolka123456
tez tak mam, nacinali mnie, ale to byl pikus przy calym porodzie, jak szczypniecie :)

Gość flora pro aktif
a po nacięciu widziałaś różnicę w seksie? miałaś większą dziurkę??

Gość kolka123456
nie zauwazylam zadnej roznicy, po ok 4-6 mcach od porodu wszystko pieknie wrocilo do normy.

Gość flora pro aktif
a wizualnie tak samo, nie licząc blizny???

Gość że tak
Ja przed porodem nie byłam zbyt ciasna a i tak mnie nacinali. To raczej standard, rzadko kiedy tego nie robią ze względu na bezpieczeństwo dziecka. Mój mąż twierdzi, że po zszyciu jestem ciaśniejsza.

Gość kolka123456
blizny prawie nie widac, nie wiem, moze to tez kwestia chirurga, ale mowie na swoim przykladzie.

Gość flora pro aktif
dziewczyny jeszcze jedno głupie pytanie, czy po porodzie sn wargi sromowe mniejsze się jakoś zmieniają? w sensie czy stają siię wystające, takie firany??? czy takie same jak przed

Gość Sandra 86
Wykonuje się- gdy się rodzi w beznaziejnym szpitalu :)

Gość mama szkraba
ja nie wiem jak to jest że nikomu nic się tu nie pozmieniało... jeśli chodzi o wargi sromowe to u mnie gdzieś ''zniknęły'' tzn. jakieś mniejsze są... natomiast jeśli chodzi o ''dziurkę'' to jest jakoś większa.... myślałam że tak ma być, ale teraz już nie wiem czy tu wszyscy coś kręcą czy dostałam się w ręce patałacha jakiegoś....

Gość flora pro aktif
im mniejsze wargi tym lepsze chyba :)

Gość Już po porodzie
flora pro aktif im mniejsze wargi tym lepsze chyba Hahahah jeżeli twój mąż to krypto- pedofil to zdecydowanie TAK + depilacja na 0, i mamy przedszkole :)

Gość mama szkraba
na wargi nie narzekam, ale temat dziurki trochę mnie nurtuje.... naprawdę jestem tam trochę większa, a naczytałam się tutaj już w paru tematach że każda taka sama albo mniejsza... na razie nie zgłębiłam tematu bo i tak staramy się o następnego bobasa:) po cichu liczę na to że może przy następnym porodzie jakoś lepiej mnie pozszywają :) a jak nie to zacznę zgłębiać temat...

Gość flora pro aktif
Już po porodzie - tak masz racje mój mąż to pedofil bo lubi niewystające wargi a nie firany i zwisy ;/ mama szkraba - może za mało Cię zszyli, różnie to bywa podobno. za ciasno też nie dobrze... ehh a gdzie ten złoty środek...

Gość brak empatii
;) dziurka jest troszke większa ale jedynie przy wejściu,byłam zszyta ale częsć szwów pusciła niestety, blizna jest niewidoczna ćwicz mięsnie kegla i nie martw się wargi sromowe pozostały bez zmian sex jest przyjemniejszy;) nie wierz tym,co pisza ze są ciasniejsze bo to niemożliwe,po prostu sa bardziej podszyte i przy wejściu to daje takie wrażenie ale wazniejsze jest wnętrze poczwy dziewczyny!nie piszcie tych głupot,że się "tam "zmniejszyłyście bo to zaprzecza p[rawom natury!