Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddmamamma

ide dzisiaj do smyka nie wiem co kupić....

Polecane posty

Gość ddmamamma

witajcie, chcialabym dzisiaj kupuic cos corce ma 2 latka, ide dzisiaj do smyka... nie wiem co kupic,.,... ma juz: szczeniaczka \fisher price garnuszek na klocuszek piesek fur real taki duzy bialy wyglada jak jork i szczeka chodzi lalke agatke wyglada jak zywa duza taka interaktywna mule drewniane ma kilka kuchnia zabawkowa duuuza z naczyniami zmywarkami itp autka koparki wiaderka do piaskownicy lopatki itp... duzo grajacych ionteraktywnych plastikowych/.... ma tez pchacze .... ma tez wozek dla lalek... klocki tez ma drewniane duze i plastikowe. hmmmm co jej kupic?

Gość brajan haha
w smyku jest strasznie drogo, lepiej poszukaj czegos na allegro, mozesz zaoszczedzic nawet 50 zl

Gość ddmamamma
ok wiec dajcie mi linki jakis rzeczy co by sie jej p4rzydalo tzn 2latce.. mate wodną tez ma;)

Gość monikappppppppp
W smyku ich chyba ostatnio pogięło. Np taki garnuszek na klocuszek - zawsze kosztował ok 90zł, czy coś w tym stylu, a tu wczoraj patrzę - 149zł! Pomijając już, że na Allegro wyjdzie ok 70-80zł z przesyłką.

Gość to moze ja podpowiem
rowerek biegowy hulajnoga dla malucha tablica do pisania kreda albo taka magnetyczna do przyczepiania magnesów ze zwierzatkami literkami, ksztaltami itd domek z mebelkami do ustawiania mata do kolorowania wodą klocki duplo, niekoniecznie oryginalne te jixin są tak samo fajne a polowę tańsze. maly namiocik do zabawy w domu

Gość ulkakulla
też nie kupowałabym w sklepie. Na all można dużo zaoszczędzić. Twoja córka ma praktycznie wszystko... może schowaj jej 3/4 tych zabawek i daj je za 2-3 m-ce, będzie je traktowala jak nowe...? A co do pytania, to może kup jej takie piekne Lego np. http://allegro.pl/lego-duplo-6154-palac-kopciuszka-i2504670863.html (widziałam też, że są tańsze i mniejsze) a może coś w tym stylu http://allegro.pl/goki-ukladanka-z-uchwytami-ubierz-ksiezniczke-2-i2466427413.html - będzie miała zajęcie :)