Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za sta na wia ją ce

Czy na moim miejscu pomyślałybyście, że ta laska podstawia się do mojego faceta?

Polecane posty

Gość za sta na wia ją ce

Dwa fakty: - CODZIENNIE musi mieć z nim jakikolwiek kontakt telefoniczny, czasem jest to tylko po 1 SMSie na cały dzień, czasem dłuższa wymiana wiadomości, ale nie ma dnia przerwy - kiedyś jak gadali przez telefon, mój chłopak chciał coś o mnie opowiedzieć, ale ona powiedziała, żeby jej o mnie nie opowiadał, bo to nie jest w ich znajomości temat, który by ją jakkolwiek interesował

Gość kasaa
skoro jest taka nachalna i kręci się cały czas wokół niego to uważaj na nią,sporo takich lasek udaje ,,przyjaciółki''tylko po to żeby odbić faceta

Gość znawieckobiet
bo baby gupie som!!

Gość za sta na wia ją ce
Mój facet na razie albo udaje głupka, albo naprawdę jeszcze nie widzi, że ona może coś kręcić. I może Was zaskoczę, ale raczej to drugie... Ma bardzo naiwne i jednowymiarowe spojrzenie na kobiety, jakby latanie za zajętymi facetami było mitem. Co wcale nie oznacza, że czuję się bezpieczniej. Tak sobie myślę, że takiego to chyba jeszcze łatwiej w coś wciągnąć. I pewnie da radę zrobić to tak, że on się dobrze nie zorientuje, a już będzie w innych łapach (co wcale nie znaczy, ze obwiniałabym tylko ją i jej spryt, a jego wybielała)

Gość GHIOPPY
moze tak, moze nie. zalezy o czym rozmawiaja. a nie mozesz odebrac telefonu Ty? zobaczysz jaka bedzie jej reakcja. ja jestem dziewczyna mam 2 kolegow z ktorymi tylko rozmawiamy- w zaszadzie to jestesmy przyjaciolmi i nic nas wiecej nie laczy i nie polaczy;)