Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekonomista magister

Amber Gold - ostrzegałem pisałem

Polecane posty

Gość ekonomista magister

nie chwaląc się ale pisałem na różnych forach o Amber Gold, że to piramida wtedy wszyscy sie cieszyli, że mają zysk i dalej zainwestują teraz będzie krzyk i skomlanie, a ja napiszę: "a nie mówiłem" ?

Gość Magyster d/s zbytecznych:)
Nie chwaląc się ja też walczę z piramidami gdzie tylko się da. Głupich nie sieją, ktoś pisał że rodzą się co 15 sekund :D

Gość herrr kommendante
bywa jak firmę buduje złodziej skazany prawomocnym wyrokiem to nie ma co oczekiwać cudów

Gość ekonomista magister
szkoda mi emerytów i ciułaczy bo oni stracą najwięcej z drugiej strony sami są sobie winni.

"Dom składowy przechowuje i zarządza w imieniu klienta towarami, które klient w nim złożył. W zależności od tego, co się składuje (surowce rolne, albo przemysłowe) firma taka podlega odpowiednio Ministerstwu Rolnictwa albo Gospodarki. W przypadku Amber Gold (złoto, srebro, platyna) nadzór był po stronie tego ostatniego. " http://natemat.pl/16341,byl-oszustem-i-bankrutem-jest-milionerem-interesy-tajemniczego-wlasciciela-olt-express-i-amber-gold

Ja uważam że kupno, właściwie stworzenie tanich linii lotniczych na rynku Polskim było bardzo dobrym pomysłem na lokatę kapitału niestety AG nie udał się ten biznes a szkoda bo mógłby być dochodowy i sensownie zwiększyć rywalizację na terenie polski w zakresie taniego latania :)

Gość p-u-d-i
pewnie jeszcze nie jedna taka pseudo firma działa w naszym kraju, najgorsze jest to że przez takie twory tracą również firmy które realizowały dla nich zlecenia np. agencję reklamowe... w tym przypadku była to zak-studio.home.pl, która rzetelnie wykonywała swoje obowiązki związane z promocją a teraz jest kojarzona z aferą!