Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjjćććcc

Mam możliwość zrobienia prawka za darmo

Polecane posty

Gość ajjjjjćććcc

witajcie jak staraliśmy się z mężem o becikowe to pani z pomocy społecznej zapisała mnie też na kursy... i dzisiaj do mnie zadzwonili mogą mi opłacać szkołę bo mam 20 lat i wybieram się od września do szkoły LO zaocznie + mogę zrobić sobie za darmo prawo jazdy lub inny kurs Ale.. ale nie jestem nigdzie ubezpieczona byłam w urzędzie pracy ale ponad pół roku temu mnie wyrzucili bo zapomniałam o tym by się tam w termin zgłosić i Mąż zmienia pracę do dzisiaj zarabiał 1300- 1400 (wtedy jak staraliśmy się o becikowe to chyba mniej) teraz idzie od środy do nowej pracy i będzie zarabiał 2000 ale jeszcze sami dobrze nie wiemy... więc jeśli poproszą o zaświadczenie o zarobkach to przecież wezmie go od nowego pracodawcy.. więc czy będę mogła nadal robić to prawko ? raczej w to wątpię bo za dobrze by nam było i czy jeśli nie jestem nigdzie zarejestrowana to będą z tym problemy ? dzisiaj byłam się zarejestrować ale było już za późno i pójdę w poniedziałek i ta pani z opieki ma do nas przyjechać w poniedziałek i wszystko pewnie powie.. ale juz dziś bym chciała wiedzieć :) z góry bardzo wam dziękuję za rady...

Gość hahahahHAHAHAH
mamusia i żona z wykształceniem podstawowym.... HAHAHAHAHA

Gość ajjjjjćććcc
taaa :D liczyłam na to że się tu zjawicie :D ale tylko poprawiłyście mi humor :D dzięki :P a może wypowie się jakaś mądra kobieta ? a nie.... jak te powyżej ?

Gość hahahahHAHAHAH
mądra kobieta?!?!?!?!?!?! A dlaczego jestem ''niedmądra'' bo pisze prawde?!?! ja akurat szkołe mam za sobą, dziecko takze posiadam ale nie chodze po jałmużne do opieki bo mam swoj honor i dwie rączki zeby zapracować na jego utrzymanie.

Gość hahahahHAHAHAH
zazdrosne zdziry- czego mam zazdroscic? ze chodzi i zebrze???? widac ty nastepna wyziskiwaczka, siedzisz z dupa w domciu i jedynym twoim dochodem jest 69 zł zasilku rodzinnego hahahaha

Gość ajjjjjćććcc
hahaha..... - a co mnie obchodzi twoje życie ? NIC :D :] wykształcenie masz ale wychowania wgl zazdrosne... - nie mam już zamiaru zwracać uwagi na te panienki które mają kase wykształcenie a zachowują się jak.... brak słów ;P i tylko zostaje czekać mi do poniedziałku

Gość nie chce mi sie myśleć :D
następna mądra, co nogi rozłożyć wspaniale potrafi... wezma niestety dochód nowy też pod uwagę, wiec przekroczy wam te 502 zl czy tam ile i z gratisów - nici. Masz 20 lat, starasz sie o becikowe, w ciążę zaszłaś mając 19 czyli albo masz wykształcenie gimnazjalne albo jesteś fryzjerka ... jak jesteś fryzjerka, dobra fryzjerka to nie ma tak zle i moglabys dupsko jednak z fotela do roboty ruszyć . Mąż 2tysie, ty 2 tysie i po żadnych urzedach żebrać nie musicie .

Gość ajjjjjćććcc
hahahahHAHAHAH - hahah skąd wiesz że bierze tyle z opieki ? bo sama z tych pieniędzy korzystasz mądralińska paniusiu od siedmiu boleści żegnaj papap

Gość hahahahHAHAHAH
jak juz pewnie zdazylas zauwazyc to swoim 'wspanialym wychowaniem i kultura' dziecka nie nakarmisz, a ja dzieki swojemu wyksztalceniu mam prace i utrzymuje tez CIEBIE leniu, wiec nie podskakuj darmozjadzie

Gość ajjjjjćććcc
hahah - rozwalasz mnie na łopatki :D :D :P współczuję twoim dzieciom że mają taką matkę jak ty...

Gość hahahahHAHAHAH
nie, nie korzystam bo zeby zalapac sie na rodzinne to trzeba mieszkać chyba pod mostem, bo nie wiem jak 3 osobowa rodzina utrzymuje sie za 1200-1500 zł, kiedy odbieralam becikowe w wysokosci 1000, które się należy wszystkim rodzicom, pani pytala mnie czy chcialabym skladac wniosek o rodzinne.. 68zł... wogóle mi było wstyd iść do tej instytucji, czekac w kolejce z patologicznymi smierdzielami, ale przynajmniej miałam za co założyć dziecku konto oszczędnosciowe.

Gość widzę żę
nie umiecie czytać zapchlone debilki z monopolowego. wracając do tematu raczej jak dochody będą przekraczać te ponad 500 zł to nic z tego i nie dyskutuj z tymi szucz szmatami bo nie ma sensu no chyba że chcesz sobie humor poprawić to jak najbardziej polecam ci te popierdolone na maksa koleżanki które wieczorami zajmują się obcymi facetami i rozkładają nogi by mieć 2 złote na chleb a tu ci zazdroszczą flaki zjebane

Gość hahahahHAHAHAH
ja współczuje raczej twojemu dziecku ze ma tępą matkę bez szkoły i całe życie będzie ciągnąc się w szarym ogonie patologicznego ubóstwa.

Gość hahahahHAHAHAH
taaaaaaaaaaaaak zazdrośc mnie zżera na sam słuch o tym, że ktoś ma gratisy z opieki hahahahaha, wstyd mi by bylo stac w jednej kolejce z menelami z 'choroba alkoholowa'' hahahahaha

Gość widzę żę
hahahahHAHAHAH i właśnie i śmierdziuchu jebany z nimi siedzisz patologiczno kobieto zakładasz dziecku konto z pieniędzy które zarabiasz na ulicy

Gość widzę żę
ty masz chorobę "głupiej baby" dziwko ale nie wstyd ci puszczać się n alewo i prawo

Gość ajjjjjćććcc
haha.... - pytam po raz kolejny co mnie obchodzi twoje życie ? skoro jesteś taka mądra tą CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM... NIC miło było do widzenia :P już nikt tu na ciebie uwagi zwracać nie będzie

Niestety ale w takim wypadku darmowe robienie prawka moze przepasc ze wzgledu na zarobek twojego męża. Nie wolałabyś isc do pracy zamiast do tej szkoły było by wam lżej finansowo chociazby...

Gość ajjjjjćććcc
widzę żę - daj spokój są ludzie i parapety.. zmykam bo nie ma tu z kim poważnie rozmawiać

Gość hahahahHAHAHAH
moglaby isc do pracy i do szkoly jednoczesnie, przeciez LO zaoczne, ale niedajboże by się spociła i co wtedy??? łatwiej pójść żebrać i nałapać się za darmo, a pozniej uczciwie pracujący ludzie placą na takich dzieciorobów darmozjadów, ktorzy do niczego sie nie nadają oprócz rodzenia dzieci.

Gość ajjjjjćććcc
lolipop... - a kto mnie przyjmie do pracy ? najpierw muszę iść do szkoły po za tym nie miał by kto zostać z córką a jak zatrudnię nianię to podejrzewam że tylko na nią bym pracowała

Gość hahahahHAHAHAH
jednak widac, ze na kafeterii siedzą same stałe bywalczynie mopsu, i nawzajem się wspierają w batalii o zasiłek rodzinny czy inne zapomogi;D

Gość hahahahHAHAHAH
to skoro siedzisz z dzieckiem w domu, daj ogloszenie ze przypilnujesz drugiego dziecka, czy tak ciezko ruszyc mozgiem i zrobic cos samemu?

Gość ajjjjjćććcc
chodzę pytam po sklepach zostawiam podania ale nic... bo prawie w każdym sklepie sobie "ciociają " miałam możliwość iść do pracy sezonowo czyli do połowy listopada zrobiłam badania... i aby jak powiedziałam że chcę iśćod września zaocznie do szkoły to powiedzieli że zadzwonią i dzięki bogu już 2 msc nie dzwonią

o litosci....czytam ten topik i nie wierze w to co czytam.... zlot patologicznej szumowiny bez kultury dno dna wszystkie sie leczcie wariatki zal mi waszych dzieci bo na niezle przygłupy przy was wyrosną:O

Gość pomysldobryy
dobry pomysl z tym ogloszeniem sprobuj pilnowac dodatkowo dziecks