Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

jak wam mija dzien?

Polecane posty

Witam, oto moj nowy watek. ja wlasnie wrocilam - mozna powiedziec z wyprawy pewnej i musze sie brac do roboty wiecie. GLOWA MNIE BOLI. Przejrzalam - czy przesluchalam wyklad ksiedza Pawlukiewicza o spowiedzi, ale niczego ciekawego tam nie uslyszalam choc wiecie w sumie nawet cos uslyszalam choc to co powiedzial ksiadz z Medjugorie to wiecej. Ale tam tez niezle. Ze nie nalezy byc pysznym , nikt nie jest doskonaly. To bardzo wazne i tak dalej. No i jestem w domu. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie jajuz wam na jutro omowilam - jutro tylko wkleje do bloga - pisac niczego nie bede. Takie zycie. Co tam o spowiedzi znajde to wkleje. Dzis jak widzicie doszlam jedynie do wniosku, ze mialam dzialke kupic i zlom skupowac i sprzedawac - bo z tych dzialek pasuje. Takie cos. I pasuje sprzedawac drozej zlom z tych dzialek w moim terenie. Takie cos to jest. No ale tym sie nie bede zajmowac. Chce isc do miasta, leczyc sie i tak dalej. Cokolwiek by nie powiedziec o mojej matce - nawet takich szkolen nie miala laski dostapic i co dalej? I tyle. Co o tym sadzic nie bede pisac. Renta i do widzenia. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

dowiem sie ze o zlomie mialam Janinie napisac a nie pieprzyc. No wiecie ... katechetka i zlom. Ja tam chodzilam wszedzie. ja to znam. Nawet mam tam ksiazeczke. Powiem ze po prostu patrzylam co tam rosnie, ciekawy teren. Bo reszta nikogo nie obchodzi. Jakies znikniecia czy cos. Na uczelni - kogo to obchodzi - a jednak to jest. Bo bym poszla. Nie warto bylo - kasy nie umieli uregulowac ze mna. Przestali mnie chciec - a chcieli? W ogole nie nie oplaca chodzic po terenie, w ktorym jest JAKIKOLWIEK krzyz. W ogole. Ja tam mam jedno miejsce, ktore szanuje bo... MAM ZA CO. A reszty nie i tyle. Bo ma to sens- moj szacunek do tego miejsca, a reszta to nie moje sprawy. Dzis musze tez napisac - doszlam do pewnych wnioskow i troche mi lepiej juz, ale dalej chora jestem i tyle. Wiecie -jak zyc bez kredytu nie wiem. Pomijajac telefon na policje bo tez sie przyda. 8 bomb atomowych to tez chyba cos nie tak, te wszystkie adopcje i tak dalej. A pielgrzymki polskie nalezy sobie ograc - znikniete. I tak znikaja i tyle. Moga i nikt sie tym nie przejmuje bo sa teksty i tyle. No a ja mam sama zniknac sie dowiem za te laske co zniknela. Przykro mi to sa rzeczy z serii PLAN ZAGOSPODAROWANIA PRZESTRZENNEGO i tu chodzi o to ze to miasto Kaina mialo byc duze - na poludniu Polski, na Slasku - stad jestem. I tak to mialoby jeszcze rece i nogi to oddanie mnie do Polski za babcie z RPA. A tak? A tej miejscowosci mialo nie byc. Bo do czego ja zmierzam? Do wniosku, ze jak ktos cos lubi to to powinno miec jakis wyraz, gdzies powinno sie to dac zobaczyc, zrozumiec. A tu co LUBI MI SIE TU BYC. Ale komu? I tyle. Takie cos. I to jest najwazniejsze miasto w Polsce? Do tego jak dla mnie mialo nie dojsc. I tak zrobilam w was Kainow. Najwazniejsze miasto w Polsce to jest. Tak rozumiem. Moze i jest? Kto wie. No ale... :( GDZIE jEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

ja sobie nazwalam to miasto KAINOW wiecie. I no nie jest to mozliwe, ale czemu? zeby sie rozbudowywali, a to powinno byc duze miasto. Dlaczego nie? No tam troche ale mimo wszystko DOSLOWNIE takie cos i konkurencja dla Wroclawia. Prawdopodobnie ludzie to wiedza i wiecie tak jakos mnie tam wplawili tylko nie rozumiem po co mi tylek zawracali. A zatem czemu nie? I wiecie ja uwazam, ze to sie stalo przez to - ze ta miejscowosc jest i jest malutka tu miejscowosc i tam sie nic nie dzieje. Takie cos to jest. NO i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie to powinno byc miasto MOIM ZDANIEM mniejsze od Wroclawia ale wieksze od Koralika. Takie cos. No nie maja na to szans, ale czemu? Nie byloby potrzebne takie miasto? Obszar OMC POCZATKU WOJNY 1510. Akurat miasto NIEOPODAL wybudowac i wszystko zatuszowac. I jeszcze dobrze nazwac. Tylko chyba - a kto wie wiecie czy mial to byc KAINOW na KRAKOW i zrobili z tego lubi mi sie tu byc. Bo kto by chcial mieszkac w Kainowie a tyle zostalo. Bo sie dowiem Polska kainy - eeee przesadzam. No coz... a nie pasuje? I tyle. A reszta to moje wnioski i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie co jeszcze pasuje do tego miasteczka? Nazwa MALY NEAPOL. Niepol - cos takiego. Zeby sie nie polic? Nie wypolic? Nie wiem. Kto wie. Takie cos pasuje i tyle. Nie ma sie co smiac. NIEPOL na przyklad. Nie pole, nie nie wiadomo co. Tak sie to mialo nazywac i DUZE MIASTO. Albo NIEPTOK - takie cos. i tyle. NIEPTOK - chcielibyscie mieszkac w miescie o nazwie NIEPTOK? Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡\😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość kasaa
kurwa nie ma twojej renty!!!!zrozum to wreszcie!!!!!

Wiecie jak sie to miasto powinno nazywac? NIEDZIAD. Ze nie ma tam dziadow. Mlodzi ludzie. I wiecie najwyzej by bylo NIEDZIAD a pelno starych. Ale by bylo i by dzialalo - tak to mieli nazwac i rozbudowac NIEDZIAD i tez by mieli niedzwiedzia. Byscie mieli Polaki. A tu takie cos. Nazwa bez sensu. Warto to wiedziec bo NIEDZIAD to miasto i normalne panstwo Polska a ta nazwa i nie wiadomo o co chodzi. A to miasto RPA - jeden pass USA. To sie mialo nazywac NIEDZIAD i w sumie wiecie - do Koralika by pasowalo i tak dalej. Tak sie ustawic. Las by byl POLSKI, pass USA a tak? Ich stosunki z Koralikiem sa dramatyczne moim zdaniem. A czemu? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Miecz śmierci
Bezdomna, co ile dni zmieniasz majtki?

renta mi pasuje i spadaj. NIEDZIAD - dobra nazwa - tym bardziej ze na Slasku masz na przyklad CHORZOW - to sa chorzy.NIEDZIOW - od dziada pociagnac albo NIEDZIADOW i tyle. Takie cos i masz chorzow i NIEDZIADOW i masz moj teren i teraz wszystko pasuje, a tak? A to miasto - miasteczko powinno byc obnizone. Oni sa wysoko. I wezcie - gdzie oni maja POLSKI LAS? I tyle. No i nic nie pasuje. Moze wiecie w innym ukladzie dawno bym prace dostala , a tak z tego mojego terenu wiecie tak jestem MIASTEM zajechana. Ze nie maja lasu - bo tak by mi cos daly?Nie wiadomo. Ale tak by sie nie skonczylo. Szukalabym sobie W POLSCE PRACY SAMA. A tak to miasto i ci CHORZY slascy to sie tak naklada ze wiecie CO JA MAM TERAZ ROBIC? Zostaje mi siedzenie w domu i kredyt w tym moim terenie i TAK W OGOLE MOGE SIE WYNIESC NA POLNOC polski - tak bez sensu mnie dali. I wiecie ja mialam proponowane zeby sie wyniesc ale jak wiecie? Jak? I dopiero teraz wiem jak - zmiana nazwy miasta - tu niedaleko na NIEDZIADOW - tak se je nazywam i jest PIEJEC - nazwa polska piejec, nazwa niemiecka - wyjec i tyle. Bo Niemcy sa nizej. I wszystko mi pasuje. I tak jestem Polka. Nie Niemka. Ze se to nazwalam NIEDZIADOW i wiecie - to i koralik i cos... musieliby i tak Koralikowi ustapic, a tak? I tyle. Choc NIEDZIAD i nie musza. A Niedziadow to by musieli i tak JEST SLASK - zobaczcie to wszystko dziala - chorzy, byty, te dinozaury - bo ja jestem jebnieta. A najbardziej jak jade do Niedziada/ Niedziadowa. I wiecie moze i chcieli taka nazwe, ale cos tam... musialby byc NIEDZIAD - od niedzwiedzia i co wtedy? Do Niedziada jade? A Niedziadow to byloby Ok,ale Koralik wyzej? I po co ten las? Ale to by mialo sens, a tak? I tyle :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

No nic ide z tego forum - najlepsze forum w Polsce - jak kazde inne. Ale ta spowiedz to w sumie wam sie nalezy. Chociaz? I tak dalej i tym podobnie. Co jeszcze by wam sie nalezalo. Pala psychiatryczna w leb - to od dziecka. Czy ta rodzina czy nie ta? Ja bylam do oddania w 5 minut. Bez sensu porwanie i to wszystko. W sumie ten uczen co mnie zajechal tez. Rodzicow mieli kropnac, jego zwrocic do adopcji. On taki byl. Ja NA SZCZESCIE od dziecka na wschod i tez koniec wszystkiego i tyle. A wy sobie robcie co chcecie. CZEMU NIE? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie w sumie jeslimoja babcia nic nie znaczyla to bylam do oddania w 3 sekundy, a reszta to chyba kogos posralo i to w sumie mozna tylko tym NIEDZIADOWEM zrozumiec i wiecie stad w SUMIE wysiedlenie na polnoc Polski i cokolwiek normalne tam - takie rzeczy. I tyle. Niech wam Londyn panuje - ja wole normalnych ludzi, ktorzy sie nie wpierdalaja nie wiadomo w co zreszta i PO CO? I tyle. Zeby co? I tyle. Ja nie jestem ta rodzina, ktora tu byla. Ja bym sie stad wyniosla. Przynajmniej by ich zabili na tej polnocy i honorowo by zyli, a tak? Ta prababcia byla pierdolnieta w dekiel jak dla mnie - po co ona takie rzeczy wygadywala, a za dupa sie z niej smiali, ze tyle wiedziala a Niedziadow nie wiedziala i ...przegrala. I tak musiala dzieci robic i sie poniewierac. NIEDZIADOW - takie cos. Nigdy nie zapomni. A ja? Ja sie nie skompromitowalam. Poszlam do innych Kainow. A zasadniczo szlam do szkoly ogrodniczej. A reszta to wiecie - wsadzcie se to w dupe. I tyle. Caly ten LONDYN tyle o tym mysle - raz tam bylam i mnie wyrzucili z pracy za to. Ale smacznego wam zycze - wszystkim. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ta rodzina tu gdzie mnie oddano to JEDNA TRAGEDIA. Jedna tragedia. Tak jak moje zycie takze ja sie nie dam i tyle. A reszta mnie nie obchodzi. I nikt im nie pomogl. Jak czlowiek czlowiekowi. Takie cos to jest wiecie. W klamstwa wierzyli, w glupoty. I taki koniec moj. Mam ich opinie bo nie stoje po stronie Bony. BO NIE UMIEM. Ta matka wiecie tej krolowej Wiktorii sie nie dala. Zdala mature niemiecka wyniosla sie i koniec. A ona? Miala dziecko, meza. A ona? A rzadzi krolowa Wiktoria takze wiecie - wszystko bez sensu. A jaka ona miala opinie a ta krolowa Wiktoria? I tyle. Takie cos. No tu sie mozna wyniesc tym Niedziadowem albo po prostu WIES DO WYSIEDLENIA i tyle. A reszta bez sensu. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie jato wszystko pisze z ograniem panstwa takze ja was nie zanieczyszczam wiecie i tyle. Teksty bez znaczenia. POZDRAWIAM WSZYSTKICH CUDOWNYCH POLAKOW - NIEMCOW? ANGLIKOW? FRANCUZOW? WLOCHOW? ARABOW? I to wszystko. Zycze wam wszystkiego najlepszego na waszej PIEKNEJ drodze zycia i ...bardziej udanych porywow i tyle. Bo wiecie wystarczy komus powiedziec, ze jest porwany i praca sie nalezy. Tylko tak. A tak to nie. Bo co mial robic ten uczen. Mial ROZUMIEC ze jest porwany i tyle. I tak sie praca nalezy. To wszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Niedlugo wam cos tu napisze - ale za jakis czas, a tu jest zrobione, ze prabababcia i pradziadek? Nie babcia i dziadek - ze byli warci cos. Tak jest tu zrobione i tak niech jest dalej. Niech to trwa. Ta idylla rodzinna - no ja nie - ja chce rente i sie wyniesc. A oni byli cos warci i bylo to niesamowite i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(