Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdrusgotanaMama

Mój syn apli marihuane!!!!!!!

Polecane posty

Gość ZdrusgotanaMama

Mój 15-letni syn wczoraj na imprezie zapalił marihuane.Nie wiem co mu przyszło do głowy.Przecież narkotyki są 100 razy gorsze od alkoholu.Z bólem serca ale jednak napisze że ''przyzwoliłabym'' mu żeby się tam czegoś napił ale nie narkotyki.Co mam zrobić żeby to się nie powtórzył?

Gość kolosolnaaaa
znajdź mu znajomych z innymi zainteresowaniami niż palenie zielska... może poślij do lepszej szkoły, przeprowadz do lepszej dzielnicy, zapisz go na jakies konstruktywne zajecia dodatkowe???

Gość kolosolnaaaa
wbrew pozorom takie imprezowanie to nic dobrego ja mam 25 lat i tez sobie imprezowałam i wpadłam w nieżłe bagno!!! nei bede opowiadać, teraz mam córke i bedzie mogla chodzic do kina, na kregle, do restaruacji, na zakupy, każde zajecia dodatkowe jakie zechce ale zero imprez!!!

Gość ugly kid joe 333
Przecież narkotyki są 100 razy gorsze od alkoholu a w czym alkohol jest 100 razy lepszy od narkotyków?

Gość aaaaaaarwena
nic nie zrobisz, daj chlopu zyc. co chcesz zrobic? z domu go nie wypuszczac?

Gość nie chce mi sie myśleć :D
ja też paliłam 3 lata w holandii i żyje, mam sie dobrze, szkole skonczyłam, nie mam nałogów - nawet nie palę, mam zajebistego męża i spodziewam się dziecka. W holandii to na porzadku dziennym a takich 'typowych' cpunów na ulicy nie widac

Gość aaaaaaarwena
kiedy bedzie palil? jak skonczy 40 lat?

raczej go juz od tego nie odciagniesz, jak zasmakował to zawsze znajdzie sposob zeby znalezc dostawce ;) alkohol poniewiera a maryska daje luz, mam znajomych ktorzy pala regularnie i zyja, maja sie dobrze a sa to zdolni uczniowie w szkole inteligentni towarzyscy ludzie poza nia

Gość sweet fotunia
masz synka wyluzowanego przynjmniej:d

a wiecie gdzie jest najmiejszy na świecie procent samobójców ? ?

Gość ugly kid joe 333
Luksemburg?:)

Jamajka !! kiedyś to czytałam, szukam ale nie mogę znaleźć. A największy to właśnie wschód - ukraina , rosja ...

Gość ZdrusgotanaMama
Boże nigdy się nie spodziewałam że dożyje czegoś takiego!Chyba lepiej żeby się tam już czegoś napił.Przecież heroina marihuana i te inne to jest coś okropnego najgorsz rzecz na świecie!Jest jakiś skuteczny sposób żeby wybić mu to zgłowy i te jego myśli bo wmawia mi że jak sie zapali od czasu do czasu to sie nic nie stanie.Jasne... a jak sie heroine od czsu do czasu weźmie to też niby nic sie nie stanie? Jakieś MĄDRE rady?Bardzo proszę o pomoc!!

Gość MARIHUNAEN?
-komu to potrzebne? -a dlaczego? hahahahahahahahaah

daj mu do obejrzenia ' skazanego na bluesa ' mna wstrzasnelo, mimo ,ze nigdy nie mialam problemu z narkotykami, w sensie - wrocilam do polski i koniec, nawet nie pomyslalam

Gość marihunanato
marihunana to patologia, tak samo jak alkohol, odłużają się tylko posrani ludzie

Gość o jejku rzeczywiscie straszne
Nie przesadzaj. Co z tego ze sobie zapalil. Malo ktory dzieciak tego nie robi. Ja palilam jako nastolatka i jakos nie skonczylam na ulicy. Ukonczylam dobre techniczne studia i mam doba prace.