Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takafajnagałązka

Chyba nigdy sobie nikogo nie znajdę

Polecane posty

Gość takafajnagałązka

Narzekam, że nikogo nie mam, ale kiedy kogoś poznam rzygać mi się chce na samą myśl o byciu z tym człowiekiem, cholera, no co jest!

Gość takafajnagałązka
Nie sądziłam, że tak będzie, zawsze wyobrażałam sobie piękną miłość, przytulanie się, kochanie, przebywanie ze sobą, po prostu normalność, jak przychodzi co do czego to mdli mnie, pisałam z tym człowiekiem długo, przez skypa, potem jak mieliśmy się spotkać to zwyczajnie stchórzyłam. Cały czas uważałam, że to taki ideał, głównie z charakteru, chociaż przystojny też był.. może po prostu wypowiedzcie się na ten temat

oho miałam tak samo! ale wszystko sie zmienia jesli ta druga osoba zadziała i wejdzie Ci w podswiadomosc zanim zdazysz beknac xd gwarantuje

Gość takafajnagałązka
Czyli jeszcze jakiś ratunek poza terapią jest? :)

jest, zdaje sie ze do tej pory to nie było to skoro nie potrafilas sie przełamac. Ale jezeli znajdziesz tego jedynego albo przynajmniej odpowieniego odblokujesz sie. to taki system obronny przed byle czym xd ale prawda jest tez ze obnizyłam standardy!

Gość takafajnagałązka
Ja tak samo, ideał w liceum a teraz to dwa różne światy, nawet jak porównuję swoich byłych, do których co prawda nic nie czułam, to jest duża różnica. Zastanawiam się tylko czemu jak z nim rozmawiałam był wspaniały, cudowny, a tuż przed spotkaniem stwierdziłam że to nie facet dla mnie.

Gość takafajnagałązka
Dodam tylko, że jest on francuzem, może ta blokada to dwie różne narodowości?

narodowosc raczej nie gra tu roli. moze powinnas jednak srobowac zrobic cos ciut wbrew sobie, zeby sprawdzic czy wszysto okej? niz teraz sie martwic ze straciłas okazje na cos

Gość policjanttt....
ja tez nie

Gość takafajnagałązka
właściwie to niezły pomysł, tylko że podświadomość mówi co innego, a co innego świadomość, teraz tak się zaczyna, a w przyszłości sprzed ołtarza ucieknę :O

Gość takafajnagałązka
A co powinnam odpowiedzieć, żeby sie nie ośmieszyć :O

Gość godgodgod
Daniel, rozumiem, że na dziewice polujesz? :D

Gość godgodgod
Ruchać to ty się możesz z przydrożną "Jagodzianką"

Gość takafajnagałązka
Nie musisz tego wiedzieć, pytałam o radę, a nie szukam osoby do "RUCHANIA"

Gość takafajnagałązka
Nie nie i nie :O

Czyli mamy diagnoze, jesteś aseksualistką. Większość kobiet nie może wytrzymać bez dymania. I dlatego czujesz obrzydzenie do facetów.

Gość wtfkucyki
A ty co taki ogier Danielku? :D:)

Gość takafajnagałazka
A czytałeś że jestem młoda?

Gość wtfkucyki
Jeśli jeszcze nie uprawiałaś seksu to po prostu cie to przeraza

Gość takafajnagałązka
Właściwie to kucyki ma rację, może się boję że trafię na nieodpowiedniego faceta? A laska która się jak to powiedziałeś "nie seksi" jest nic nie warta? Wszystkie muszą się puszczać?

Tak zostalyście zaprogramowane przez nature, że seks to dla was najistotniejsza część związku.

Gość takafajnagałązka
Żartujesz sobie?? Jak już to prędzej faceci do płodzenia zaprogramowani. To chyba nie żarty że myślicie że kobieta to tylko maszynka do seksu, wydyma* i rzucić

Dla kobiet seks jest najważniejszą częścią związku i powie ci to każda kobieta która się już dupczy. DLaseksu zrobicie wszystko i zaakceptujecie każdego faceta o ile was dobrze przerucha. Taki świat...

Gość gość
bylem ze swoja dziewczyna narzeczona prawie 5 lat, po studiach zmienilismy miejsce zamieszkania na jej miasto, wszystko bylo dla mnie nowe, wyjechalem do pracy kilkadziesiat kilometrow dalej w delegacje ale czesto bylem w domu, jednak cos zaczelo sie psuc. pozniej dowiedzialem sie ze zdardzala mnie z innym facetem, z ktorym z reszta tez juz nie jest o gdzies wyjechal. ja w tym czasie skonczylem delegacje i wrocilem do tego maista. zaczalem prace a ona tam mieszkala, zaczelismy sie spotykac znow, w celach twarzyskich, pozniej nastapil powrot do siebie. porzez osotatniem miesiace znow sie wszystko pokeilabsilo. ona miałem wrazenie ze szuka znow czegos innego nowego, sama mi mowi ze chciala by umawiac sie na randki, flirtowac z innymi. Nie mogłem jej znow stracic. Zamowilem urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl i jest między nami tak jak sobie wymazyłem.

Gość gość
to przez to wyobrażanie

Gość Aurelia9798
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/