Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiet

Mocne pieszczoty-brak orgazmu

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem, mam nadzieje ze mi ktoras z Was pomoze... Otoz, mam partnera. Mezczyzna doswiadczony w tych sprawach, jestesmy ze soba od 2 lat, znamy sie naprawde dobrze. Dziala na mnie jak zaden poprzedni, wystarczy dotyk a ja juz jestem mokra... Nie ukrywam, lubie seks. On potrafi sprawic bym byla mokra szybciej, niz gdy bawie sie sama ze soba. Problem w tym, ze gdy sie zabawiamy np. w samochodzie, to nigdy nie moge dojsc... Jestem bardzo napalona, pomagam mu i dotykam lechtaczke, tak gdy robie to sama. On nie proznuje, nasze zabawy sa naprawde bardzo mocne... Mimo tego nigdy nie moge skonczyc.. Mi normalnie wystarczy kilka minut, by skonczyc, jednak gdy robimy to wspolnie i jestem duzo bardziej nakrecona, nie moge... Jego to strasznie kreci, mi jest niesamowicie dobrze, ale wiecie... Bez fajerwerkow... Nie mam blokad, znamy swoje ciala, mimo wszystko... Czasami On wrecz sie boi, ze zrobi mi krzywde swoimi palcami, ale ja lubie mocno i szybko... Uwielbiam te nasze zabawy, jednak co zrobic by w koncu dojsc? Dodam tylko, ze sama ze soba bawie sie 2-3razy w tygodniu i nie mam najmniejszych problemow ze skonczeniem, ale gdy jestem z Nim i jestem duzo bardziej nakrecona (wrecz leje sie ze mnie z podniecenia) to nie potrafie skonczyc... Czy ktoras z Was tak miala? Jakies rady? Martwi mnie to, bo naprawde facet dziala na mnie jak zaden inny... Pozdrawiam

Gość Władysław 1948
po pierwsze umyj sobie cycki

Gość lopae
kup sobie kucyka z wielkim zwisem

Może za duzo masturbacji ? sam widzisz ze z facetem nie możesz dojść a sam dochodzisz :p

Ojjj wybaczcie, chyba za wysokie progi inteligencji uzytkownikow...