Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta prawdziwa eal

Faceci zdradzaja i porzucają kobiety które im ssają gotują pracują utrzymują ich

Polecane posty

one to zakochane kretynki a ja? nic nie robię sami wokół mnie skaczą, bo rolą kobiety jest dać facetowi wsparcie, troske, dziecko a nie lody (jak dziwka) obiad (kucharka) czy utrzymanie (stare sponsorki)

Gość guccione
to czego ty nie dajesz on znajdzie w burdelu lub u kochanki, gratuluje naiwnego myslenia

Gość trocheinnnaaaaaaa
o ile wiem to właśnie faceci zdradzają przeważnie kobiety, które ciągle "głowa boli" i które mają w tyłku potrzeby mężczyzny wyobraź sobie dwóch facetów którzy mają szansę zdradzić żonę z fantastyczną, seksowną kobietą jak myślisz, który łatwiej podejmie decyzje o zdradzie? ten którego żona go kocha, troszczy się o niego, z którą uprawia codziennie seks pełen namiętności? czy mąż żony która ciągle narzeka, że jej się nie chce, brzydzi się mu zrobić dobrze, nie potrafi ugotować, a w domu jest ciągły syf? natomiast przy seksie widać, że jest znudzona i nie kocha się z mężem z namiętności a z obowiązku? no jak myślisz, który prędzej zdradzi

Gość lkojgd
zaraz zlecą się znów te wszystkie gdakające kretynki :D:D:D:D:D

Gość on teraz książniczka
kobieta prawdziwa eal ---drażliwe dzisiaj tematy zakładasz .

czemu drażliwe? to mój pierwszy :) zauważyłam prawidłość im mniej mam do zaoferowania tym więcej daje mi facet:) nie jestem niewdzięczną suką ;) seks pełen namiętnosc - ok połykanie spermy każdemu kogo spotkasz? twój wybór, jak lubisz...pij