Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helcidddd

helcid - czy ktoś stosuje z powodzeniem?

Polecane posty

Gość helcidddd

witam! szukam osób, kóre to stosują z powodzeniem

Gość bezzębna Mariola
helcid czy helicid?

Gość helcidddd
sorki, helicid

Gość bezzębna Mariola
biorę już 6 rok , nie wiem:D chyba z powodzeniem:D

Gość helcidddd
a na co to bierzesz? i w jakiej jest cenie?

Gość bezzębna Mariola
ochronnie bo biorę dużo innych leków. cena- zobacz w necie - nie wiem, nie pamiętam.

Gość szalona wariatka
a jest refundowane?

Gość bezzębna Mariola
wpisz w google helicid tam jest wszystko:D

Gość szalona wariatka
własnie w necie nie moge znależć. a nie pamiętasz ile płaciłas?

Gość bezzębna Mariola
no chyba żartujesz!

Gość bezzębna Mariola
HELICID 10, kaps. , 10 mg Cena: 12,25 zł Odpłatność: 50% HELICID 10, kaps. , 10 mg Cena: 12,25 zł Odpłatność: 50% HELICID 10, kaps. , 10 mg Cena: 22,92 zł Odpłatność: 50% HELICID 10, kaps. , 10 mg Cena: 22,92 zł Odpłatność: 50% PRAZOL, kaps., 20 mg Cena: 17,14 zł Odpłatność: 50% PRAZOL, kaps., 20 mg Cena: 17,14 zł Odpłatność: 50% Ortanol 20 Plus, kaps. , 20 mg Cena: 24,84 zł Odpłatność: 50% Ortanol 20 Plus, kaps. , 20 mg Cena: 24,84 zł Odpłatność: 50% PRAZOL, kaps., 20 mg Cena: 26,95 zł Odpłatność: 50% PRAZOL, kaps., 20 mg Cena: 26,95 zł Odpłatność: 50

Gość szalona wariatka
jesteś kochana - ślicznie ci dziękuję

Gość asdfghkj
Zastosowanie u pacjentów dorosłych: Leczenie owrzodzenia dwunastnicy. Zapobieganie nawrotom owrzodzenia dwunastnicy. Leczenie owrzodzenia zoładka. Zapobieganie nawrotom owrzodzenia zoładka W skojarzeniu z odpowiednimi antybiotykami, terapia eradykacyjna Helicobacter pylori (H. pylori) w chorobie wrzodowej. Leczenie owrzodzeń zoładka i dwunastnicy związanych z przyjmowaniem NLPZ (niesteroidowych leków przeciwzapalnych). Zapobieganie powstawaniu owrzodzeń zoładka i dwunastnicy związanych z przyjmowaniem NLPZ (niesteroidowych leków przeciwzapalnych) u pacjentów narazonych na ryzyko ich wystąpienia. Leczenie refluksowego zapalenia przełyku. Długoterminowe leczenie podtrzymujące pacjentów po wygojeniu refluksowego zapalenia przełyku. Leczenie objawowej choroby refluksowej przełyku. Często też jest stosowany przy zapaleniach żołądka/dwunastnicy, które nie są efektem zakażenia H. pylori, ale wtedy zazwyczaj wypisywane są na 100%

Gość a ja to mam
hejka! a ja mam jedno nowe opakowanie HELICID 20 - MOGE ODSTĄPIĆ ZA PÓŁ CENY - KTOŚ CHCE? WAŻNE DO 2013 LUB 2014 ROKU - MUSIAŁABYM SPRAWDZIĆ. więcej informacji na gg: 43013949

Gość MartaC8378
Uzywaliscie preparatu o nazwie Ortanol 20 Plus? No bo wyszukiwalam komentarzy dotyczacych tego produktu i chcialam Was zapytac. Moze mozecie cokolwiek napisac mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tutaj przeczytalam troche danych o Ortanol 20 Plus: http://www.listalekow.pl/ortanol-20-plus/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie chcialabym sie przejechac i zmarnowac bezsensownie kaske, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.