Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna po rozwodzie

wiem, że już zawsze będe sama

Polecane posty

Gość smutna po rozwodzie

nikt mnie juz nigdy nie pokocha, jak mój były maź, który mnie kocha nadal. A ja nie chce być z nikim, bo mężczyźni są beznadziejni, piją, zdradzają, są chamscy dla kobiet, itd, itd. mam dopiero 33 lata i wiem że już żadnego nie chce znać, za dużo wycierpiałam a drugiej strony chce tego bardzo, chcę prawdziwego, kochającego, czułego mężczyznę, ale nie ma takich :(:( zapłaczę się :(

Gość Laura2233e
Ty miałaś chociaz meza,a ja nawet kandydata na meza nie moge znalezc.. niby mam powodzenie ,ale.. ale nikt sie mna na poważnie nie chce zainteresować. czuje sie beznadziejnie

Gość smutna po rozwodzie
pił, co to za mąż? już lepszy żadne, uwierz mi. ta rasa jest z natury parszywa, nie zaufam żadnemu, nie chce mieć z nimi nic do czynienia!

Gość A mój jest fantastyczny
20 lat razem a on wciąż ten sam :) Nie wszyscy sa do niczego. A niby koniety to takie super? Ha!!! Też nie każda.

Gość Laura2233e
a ja chyba nie potrafie być sama.. ale nie wiem czy ze mna jest cos nie tak czy trafiam na samych dupków faceci mnie chca tylko do seksu ,a jakos żaden nie traktuje mnie poważnie

Gość smutna po rozwodzie
a mój jest fantastyczny, Boże, jak ja Ci zazdroszcze, normalnie ryczec mi się cche, jak to czytam.. nikt mni ejuż nigdy nie obejmie, nigdy, siedze i ryczę

Gość smutna po rozwodzie
pobiadole i będę życ dalej, co robić :(

Gość Laura2233e
Tobie przejdzie i znajdziesz sobie kogoś.. ja mam gorzej bo żadnen mnie nie pokochał kazdy tylko myslał o seksie tylko moze mam pojebany charakter i to wina tego ,ale co mam zrobic jak taki mam .. probuje go zmienic ,ale to nie takie proste

Dziewczyno!!! Ogarnij się jesteś młoda. Wiele osób dopiero w tym wieku planuje życie we dwoje, macierzyństwo. Zadbaj o siebie idz do kosmetyczki, zmien fryzure idz z koleżanka na kawe i rozgladaj sie do okola.

Gość smutna po rozwodzie
ale po co? by znowu zostać zraniona i sama? i te kłopoty rozwodowe, po co mi to..

Gość smutna po rozwodzie
Laura, ja nawet seksu nie znoszę.. chce byc kochana, ale nie pzowole na to za nic, taki głupi paradoks we mnie tkwi

a nie użalasz się nad sobą. Zamknęłaś pewnien etap i idz do przodu. Jak ktos obok ma uwieżyć w to że jesteś super jak ty sama w to nie wierzysz?

Gość Laura2233e
ja np o siebie dbam i to bardzo..i podobam sie chyba ,ale co z tego jak żaden mnie nie pokochał :(

"Dziewczyno!!! Ogarnij się jesteś młoda. Wiele osób dopiero w tym wieku planuje życie we dwoje, macierzyństwo. Zadbaj o siebie idz do kosmetyczki, zmien fryzure idz z koleżanka na kawe i rozgladaj sie do okola." Dobrze prawisz. Nie zapomnij o fajnej kecce i szpilach :-)

Gość smutna po rozwodzie
po to założyłam ten temat, by sie poużalac trochę. Więc się użalam. Nie widze sensu isc do przodu, bo moje życie legło w gruzach, w marny proch się obróciło

Ne chcesz być sama ale chcerz by ktoś cie przytulal itd....od razu zakładasz porażke. Nie znasz żadnych szczęśliwych małżeństw?

Gość smutna po rozwodzie
wiecie co.. ale jaki to ma sens? by poznać następnego życiowego fajtłapę i nałogowca? Nie wierzę, że są inni!

Ja też już zawsze będę sama. Kiedy odszedł facet, z którym chciałam się zestarzeć straciłam wiarę, że kiedykolwiek ktoś mnie pokocha. Jestem sama i wiem, że tak będzie zawsze.

Gość smutna po rozwodzie
znam jedno szczęśliwe małżeństwo, ale co to jest jedno. na dodatek w pracy mam do czynienia z rozwódkami, pozwami, itp.. chleb powszedni, jak tu wierzyć, ze może by dobrze?

Gość smutna po rozwodzie
moje trzy grosze.. rozumiesz mnie Ty przynajmniej.

Gość smutna po rozwodzie
a moje libido cierpi najbardziej ,tak mi sie chce chłopa

Gość smutna po rozwodzie
18.40 podszyw

Gość smutna po rozwodzie.
bede sama ,ale masturbacji nie zaprzestanę

Gość smutna po rozwodzie.
chce chłopa ,takiego brudnego spoconego chama ze wsi ,który dosiadł by mnie jak kwoke i dziubał w głowe

Powinnaś mieć teraz obok jakąś przyjaciółke, siostre która mocno stąpa po ziemi i zasadzi ci takiego kopa w dupsko że przestaniesz gadać od rzeczy. Jakbyś była moją siostrą to bym cie za włosy zaciągnela do spa, na zakupy i joge. Jak sie sama nie polubis to nikt cie nie polubi. A marudzenie niby pomaga ale na krótko bo sytuacji twojej nie zmieni. Zastanow sie czy warto!!!! Masz 30 lat a nie 60!!!! Moja przyjaciółka wyszła za mąż w wieku 37 lat i jest szczesliwa. Nie piernicz że wszyscy to świnie bo to nie prawda!!!

Gość smutna po rozwodzie1
nie uwierzę w to, przykro mi.

Gość smutna po rozwodzie1.
smierdzi mi nienaturalnie z buzi

Gość gość
Ja w takiej sytuacji zamówiłam rytuał miłosny na http://magicznerytualy.pl i odnalazłam w niedługim czasie swoja miłość.