Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick jednorazowy plebsie

moja była dziewczyna zerwała ze mną przez kafeterię - przez was!

Polecane posty

Gość nick jednorazowy plebsie

Jakieś 3 miesiące temu zerwała ze mną dziewczyna, tak z dnia na dzień . Byłem przybity, zaskoczony kompletnie. wczoraj znajoma, która tutaj siedzi podała mi link, do tematu, który jak się okazało założyła moja była. Ale jej głupot "naradziliście" nie znając zupełnie tematu, jak to czytam jakie dziwne teorie snujecie to mi się robi niedobrze. Dziewczyna miała wątpliwości, ok, ale sugerowanie, że rucham inne na lewo i na prawo to kompletne przegięcie :P zatem kafeteryjna społeczności, "pozdrawiam" Was środkowym palcem i życzę kolejnych rozbitych związków na Waszym koncie. bo sami w 96% jesteście sami, nikt was nie chce nara

Gość mieszkam w teczce
podaj link do tamtego tematu :) poczytam sobie

Gość PTASIEK****
jaki z tego wniosek? głupia cipa jak wierzy w plotki ale szkoda takiej miłości nie martw się, znajdziesz inną która bedzie ciebie warta

Gość no niestety przykra sprawa
ale nie byłeś pierwszym, któremu tutaj doradzali tzw. najmadrzejsi. Też tego doświadczyłam ...kiedys. Porozmawiaj z dziewczyną. może coś jeszcze da sie uratować.

Gość ijfiwj
tak, tutaj potrafia doradzic, podtrzymac na duchu!

Gość edede
na 100% piłeś, biłeś, zdradzałeś, miałeś ją w dupie, nie szanowałeś jej albo coś podobnego. A teraz spierrdalaj z przytupem :classic_cool:

Gość asiaasiaasia778999
to ta twoja dziewczyna musiała być jakaś głupia ze pisała na takie tematy tutaj i posłuchała innych rad... albo fajktycznie jestes draniem:P heh ja mam faceta więc sama:) a lubie wchodzić na kafateria, żeby poczytać jakie ludzie mają beznadziejne problemy:P

Gość slodkawisnianatorcieurodzinowy
BADZ FACETEM, A NIE CI..........PA PODAJ LINKA!

Gość asiaasiaasia778999
włąsnie podaj wtedy ci powiemy kto ma rację:D

Rozumiem, że Twoja była dziewczyna rozumku nie posiada i nie potrafi myśleć samodzielnie?

Gość widok z okna noca
kafeterianie otworzyli jej oczy :D

Gość onawi
bradzo dobrze cie rozumie,twoja flustracje......moj juz teraz ex tez radzil sie w naszych problemach moze nie na kafeterii ale na czatach,skonczylo sie jak u ciebie,no coz jego starata,teraz po czasie stwierdzil ze jednak bie bylo tak zle.......too bad

Gość bywam i wiem
Wbrew pozorom na kafe siedzi duzo rozsadnych ludzi i jesli problem jest powazny to porady są raczej dobre, wiec myśle ze dobrze zrobiła ze Cie pogoniła

Wiesz tak naprawdę mogło byc różnie z tym.Jeśli kobietka miała tylko lekkie wątpliwości z powodu jakiś tam pierdół-to ciesz się,że Cię zostawiła skoro słucha innych nawet przy najmniejszych problemach ;) Ale z drugiej strony to ona Ciebie zostawiła,ona miała Ciebie dosyć bo byłeś draniem itp.a teraz się jak każdy wybielasz :) Daj linka to ocenimy,czy dziewczyna miała rację czy nie.

Gość Tak to prawda
kafeterianie otworzyli mi oczy;-) szczególnie dobrze widać przez kamerki i noktowizorki;-) tylko czasem ZOOM szwankuje , jak ktoś jest gruby to wygląda jak chudy i odwrotnie;-)