Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolinska

Przyznać się , która wlaczyła o faceta?:)

Polecane posty

Gość wolinska

Dziewczyny w radach udzielach na forum piszą,żeby nie walczyć o faceta itd, a jak jest naprawdę walczyłyście, pisałyście pierwsze, nieustępliwie zapraszałyście na randke?

Gość us navy seals
ja, ale w końcu przestałam, bo i tak stałam w miejscu :P

nooo, ja o mojego zawalczyłam :D Bo pewnie gdybym nie napisała pierwsza to on by się nie odezwał :)

Gość edede
ja kiedys zawalczylam, ale nic to nie dało :D i juz wiecej tego nie zrobie :p

Gość nghtht
Ja walczyłam dwa lata i jak na razie gówno z tego wyszło. Wczoraj mu napisałam,że go kocham i nadal cisza.

Gość wolinska
Mam problem i nie wiem czy warto "walczyć" może mi pomożecie ? Byliśmy na jednej randce to on chciał jak najszybciej się spotkać, było cudownie. Na drugi dzień zadzwonił z propozycją spotkania, ja odmówiłam ponieważ miałam trochę problemów zdrowotnych i powiedziałam mu,że lepiej jak sie spotkamy za kilka dni. Napisałam 2 dni temu do niego, propozycja spaceru i cisza. Co robić , zadzwonić do niego ?

Gość to i ja się wypowiem
Ja walczyłam, nic to nie dało. Teraz kiedy chodzi o innego nie walczę, czekam na jego ruch, ale widzę że się chyba nie doczekam :D

Gość sprej na mole ja piertole
O jednego walczyłam rok, pierwsza się do niego odezwałam, zawsze pierwsza wszystko proponowałam, dopiero jak znalazł dziewczynę to ochłonęłam i stwierdziłam, że nie warto. O drugiego walczę teraz, ale znam go 3 miesiące, póki co cała inicjatywa wychodzi z mojej strony, on jedyne co zrobił to wypatrzył mnie w tłumie. Nie wiem czy można nazwać to walką, ale ja każdego dnia się czuję jakbym szła na bitwę ze smokiem co najmniej :o

Gość nghtht
Nic nie rób - czekaj :)

najlepiej zadzwoń :) sprawa będzie jasna a Ty się nie będziesz zamartwiać

Gość nghtht
Nieeeeeeeeeee błąd , sama popełniłam takie błędy i wiem, co mówię.

Gość sprej na mole ja piertole
A jeśli o Ciebie chodzi to bym zadzwoniła i byłby to mój ostatni ruch, później czekałabym na jego inicjatywę albo jej brak ;)

Gość wolinska
To widzę,że nie jestem osamotniona. Właściwie to go znam półtora tyogodnia Więc to nie jest miłość, ale chciałabym wiedzieć o co chodzi, wolałabym dostać sms "sorry, ale nie mam czasu pa" niż się zastanawiać o co chodzi.

Gość wolinska
nghth - nie mam zamiaru go ciągle terroryzować :) , wystarczy,że raz mi da do zrozumienia,że nie ma ochoty sie ze mną widzieć i zniknę, ale tak zostawić dziewczynę bez odzewu ? Nie wiem może faceci inaczej myślą...

No właśnie takie zastanawianie się o co jemu chodzi mnie na przykład wkurza. Mogłby powiedzieć, ze nic z tego nie bedzie, a nie ciągle niby utrzymujemy kontakt a nic z tego nie wychodzi.

dokładnie dlatego zadzwoń i miej to z głowy, będziesz wiedziała na czym stoisz. No i niech to będzie twój ostatni krok.

Gość wolinska
kaala chyba się przełamię i to zrobię , ale w niedziele,żebym miała pewność,że nie jest np w pracy itd I nawet nie zaproponuje spotkania , po prostu spytam się dlaczego się nie odzywał...

Gość wolinska
w ogóle zastanawiam się skąd się bierze to przeświadczenie,że dziewczyna nie może zrobić pierwszego kroku, że to wróży zle ewentualnemu zwiazkowi?

Może z tego że podobno faceci lubią zdobywać. Szczerze to już czasem nie wiem co robić, odezwałabym się, ale boję się że mnie oleje. A on się odzywa rzadko coś ostatnio.

W ogóle to chętnie bym posłuchała historii że któraś zawalczyła i to cos dało. Może wtedy byłoby mi łatwiej wyjść z inicjatywą.

Gość wolinska
U mnie w rodzinie jest troche takich historii ,dziewczyny oplatały się jak bluszcz. Walczyły, jeżdziły do rodziców chłopaków! I teraz są małżeństwem.