Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka24 !

SPOSOBY NA SZYBKIE SPOSOBY CHUDNIECIA W UDACH!

Polecane posty

Gość Kasienka24 !

Witam kochane dziewczyny, które walcza z tym samym problemem grubych i brzydkich ud. Bardzo chcialabym zrzucic pare kilo by moje nogi wreszcie zaczely mi sie podobac. musze sie przyznac ze nigdy tak zawziecie nie cwiczylam ale chce wreszcie cos z tym zrobic. czekam na wasze propozycje i licze ze razem damy rade. do dzieła kochane!!

Gość 24442424
owijanie folią i bieganie ale uwaga na odparzenia

polecam bieganie. nogi schudly szybko a jak pieknie sie wyrzeżbiły mmm:) ale teraz wrocilo prawie wszystko. zastanawiam sie nad skakanka?

niestety teraz nie moge biegac ani narazie skakac bylam za granica i kolana mnie strasznie bola. ale za tydzien moze cos wykombinuje

Gość Kasienka24 !
zaczelam raz biegac z siostra ale moja kondycja jest tak slaba ze w polowie musialam isc pieszo;/ i slyszlam ze bieganie bardzo rozbudowuje miesnie wiec nie wiem czy to jest dobre ;] a co do skakanki to podobno czyni cuda.

mi jakos nie rozbudowalo bo wolno biegałam.:) nogi nabrały ładnych zarysow miesni . i schudlam duzo prawie kazdy mi to mówił.;p

Gość jajajajajajjajajajjjajajaaaaaa
a ile biegasz? czasowo tzn ile dziennie

Gość kochlik
DIETA : -sok z marchwii ale nie typu Kubuś tylko Marwit lub Cymes (jednodniowy) -kawa -woda -brak słodyczy -chude mięso drobiowe lub wołowe -owoce pestkowane - wbrew pozorą oliwa z oliwek -guarana (ten sam efekt co yasmin) -miłorzęb japoński SPORT -niekoniecznie bieg ale szybkie dynamiczne ruchy (chodzenie) TABLETKI -Yasmine lub Midiane to są tabletki antykoncepcyjne ale hormon w nich zawarty "drospirenon" powoduje wydalanie kody z ud i nóg. przy tych tabletkach się dużo sika

Gość kochlik
DIETA ryż (właściwości moczopędne) pietruszka