Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mi sie jedna taka podoba

Czy da się włożyć dziewczynie na wózku? Wiecie co.

Polecane posty

Bo poznałem jedną taką jeszcze dziewice, na wózku. chciałbym spróbować, zobaczyć jak to jest. Czy jest to fizycznie możliwe?

Gość wheidfhw
a czemu miałoby się nie dać?

Gość żona z depresją ...
tylko to zależy... czy ona będzie coś czuła ...?

Bo jest sparaliżowana od pasa w dół, ale jest taka piękna, ma piersi chyba rozmiaru F, śliczna blondyneczka.

Gość żona z depresją ...
ale nie masz tak że podniecaja cię kalekie osoby ?, bo to byłoby zboczenie

Gość weffwfwf
nie wiem zalezy jak jest sparalizowana. pewnie sie da ,ale czy dla niej bedzie to przyjemne ciezko powiedziec

Gość sarenka123
Da się ,ale ona nic nie będzie czuła :/ I pewnie z wilgotnością u niej też bedzie problem

Gość nóż mi się otwiera
I to jedyne, co potrafisz o niej powiedzieć?? Że ma duże piersi i blond włosy? TYlko to cię interesuje jak - cytuję - "jej włożyć" ?? Jesteś gnojkiem i bydlakiem. Taki prymityw jak ty złamał zycie mojej niesprawnej siostrze. Na szczęście nie zdążył " jej włożyć". Burak i bydlę.

Gość weffwfwf
poza tym slyszałam ,ze niektore sparalizowane osoby maja niekontrolowane wydalanie moczu czy stolca.. powaznie.. choc jak sie chce to sie da napewno by zadbało przedtem o to zeby było wszystko ok ,ale nie wiem czy ona by nawet chciala tego

Gość ruchacz_pospolity
wszystko można ale z ostrożna a gdy przypadkiem zaciąży to facet musi być wyjątkowy i dać z siebie 200% aby opiekować się żoną i dzieckiem , zdarzają się 'przypadki' jeden na milion :)

Gość weffwfwf
ale to wszystko zalezy od tego jaki odcinek kregoslupa ma uszkodzony bo moze byc tak ,ze tylko w nogach nie ma wladzy

Gość ertzzi90
żona z depresją ... ale nie masz tak że podniecaja cię kalekie osoby ?, bo to byłoby zboczenie nie rozumiem gdzie tu jest zboczenie?;) jezeli kogos podniecaja blond wlosy lub dlugie nogi czy ladne stopy, to znaczy ze jest zboczony? wlasnie te "zboczenia kochamy" I W TYCH ZBOCZENIACH SIE ZAKOCHUJEMY

Gość rozmarzony papryk
Marzę o zobaczeniu Weroniki Grycan tanczącej taniec brzucha. I żeby nie miała na sobie nic oprocz spódniczki.

Gość weffwfwf
ale trzeba by bylo byc prawdziwym gnojkiem zeby wykorzystac dziewczyne jezdzaca na wozku kiedy sie jej nie kocha i nie ma powaznych zamiarow wobec niej bo jesli ona by sie o tym dowiedziała napewno by to strasznie przezyła.. wiec jesli nie myslisz o niej powaznie to odpusc sobie. w takich przypadkach najlepiej jak seks wynika z milosci

nóż mi się otwiera Skoro masz niepełnosprawną siostre to napisz czy taką kobiete można przelecieć czy nie.

Gość żona z depresją ...
ertzzi niekórzy tak mają , że partner musi być niepełnosprawny , kaleki , to dewiacja

Gość Hahahah
Nie moze wyrwac sprawnej slicznej blondyneczki z biustem F w bialych kozaczkach to sie bierze za kaleke!! :) tekst "czy da sie wlozyc" - prostacki ;) ale to prostak jest.