Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agavaaaaaa

coraz częściej zastanawiam się czy z nim nie zerwać ;(

Polecane posty

Gość agavaaaaaa

tak jakoś trudno mi się ostatecznie zdecydować ...jesteśmy razem już/ tylko ROK. i bywa miło ale i beznadziejnie. on z jednej strony się stara i na swój (dość wredny) sposób jest opiekuńczy , ale są momenty zwłaszcza kiedy wypije że kompletnie nad sobą nie panuje. ja wiem że to z zazdrości i jakiejś takiej zaborczości ...ale jest to przykre kiedy mówi do mnie lub pisze w chamski sposób. niektórych smsów za żadne pieniądze nie pokazałabym nikomu, bo są tak wstrętne :( pare razy zdarzyło mu sie, również po alko. szarpnąć mnie czy zacisnąć dłoń na mojej ręce aż do bólu... ale ja tłumaczę sobie że to tylko po alko. czasem patrzę w lustro i mówię do siebie..czy jestem desperatką? czemu godzę się na coś takiego? czy ja się jeszcze szanuję? a potem myslę.. że przecież on jest taki tylko po alko. -na trzeźwo jest inny.. :( on często mówi o zaręczynach, o ślubie, o wspólnym życiu i patrzeniu w przyszłość -niby na razie niezobowiązująco, ale jednak ON tak mówi... a ja na samą myśl o wspólnym życiu z nim mam przed oczami obrazy ewentualnych awantur i zastanawiam się jak daleko mogłoby to pójść :( nie jestem aż tak naiwna by sądzić że ON zmieni się po ślubie, dlatego też raczej zbywam ten temat kiedy się nawinie :O bo nie chciałabym żeby wyskoczył z oświadczynami.. a ja musiałabym chyba odmówić :O trudno mi się z tego wymiksować . chyba się do niego przywiązałam... i te dobre chwile kiedy ON potrafi być słodki i uroczy przesłaniają mi te wszystkie negatywy :O nie wiem co robić... chyba nie umiem na niego wpłynąć by się zmienił. męczę się. a z drugiej strony jest to pierwszy facet z którym udało mi się stworzyć jako taki "związek" ..bo wcześniejsze moje znajomości były tak żałosne że aż żal mi samej siebie :O ..ale teraz wcale nie mniej jest mi żal :O tylko inaczej.. bo obawiam się że jest to toksyczna relacja prowadząca do patologii... a ja się jej chyba zbyt kurczowo trzymam..by KOGOŚ mieć, kogoś "mojego" :O :( pomieszało mi się w głowie :(

Gość nie popieprzona
Zacytuj jakiegoś z tych SMSów.

Gość agavaaaaaa
nie bede cytować, bo jeszcze pechowo okaże sie że ON to czyta (bo wie że na Kafeterie zaglądam) i rozpozna swojego smsa :O ale ogólnie pojawiają się tam wszelkie słowa uznane za obraźliwe w języku polskim :/ ..w kontekście jego zazdrości- wszystko generalnie -nieważne z jakiego powodu kłótnia się zaczyna , zawsze kończy się przerabianiem tego samego tematu "inni faceci w moim otoczeniu" i jego wymysłów i wariacji na ten właśnie temat :O

Gość nie popieprzona
Rzadko kiedy rzucam na kafeterii tę radę, ale: Zostaw go.

Gość agavaaaaaa
no właśnie ja już coraz bardziej skłaniam się ku temu rozwiązaniu :O przedostatnio wytrzymał 3 DNI bez focha i kłótni (a nawet się nie widzieliśmy, tylko tel/smsy ) a ostatnio.. z samego rana fochy i wymyślanie mi (bo zapomniałam rano łyknąć tabletek które dzień wcześniej mi kupił na przeziębienie) potem 2 dni spokoju (smsy) i dzisiaj znowu furia smsowa :O i przeklinanie i wyzywanie (oczywiście był pijany) :( :( :( :O a jeszcze rano wysłał takiego słodkiego smska :( tak mi źle przez ta ciągłą "huśtawkę" ..ale te miłe chwile są takie fajne.. ja chyba jestem nienormalna już do reszty. NORMALNA osoba kopnęłaby go w doopę już dawno :( a ja ciągle liczę na to że się dogadamy i dotrzemy jakoś :O