Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korek od butelki

tsh a tabetki anty

Polecane posty

Gość korek od butelki

Dostałam od lekarza skierowanie na badania- w tym na tsh. W gabinecie nie pomyślałam aby o to zapytać a chciałam jutro już zrobić te wyniki więc piszę tutaj. Od trzech miesięcy (jestem po porodzie) przyjmuję tabletki cerazette. Czy ich obecność w organizmie może mieć wpływ na wynik?

Gość martulkaaaa_________
mój lekarz twierdzi, że nie na badanie tsh możesz iść w dowolnym dniu cyklu, możesz nie być na czczo

Gość korek od butelki
Dziękuję bardzo za odpowiedź:)

nie ma za co :) daj znać, co i jak jest tu osobny wątek o chorobach tarczycy, gdyby co

Gość korek od butelki
Jak mi coś wyjdę to może Was znajdę:) Szczerze powiedziawszy to nawet liczę na znalezienie czegoś bo tak koszmarnie się czuję, że wolałabym już być zdiagnozowana na cokolwiek i zacząć leczenie

Gość korek od butelki
Obiecałam że się odezwę-piszę tu bo temat tarczycowy nie wpadł mi w oczy. Otóż wyszła mi niedoczynność- podobno niewielka. teraz muszę zrobić badania dodatkowe i zgłosić się do endokrynologa wiec jutro badań ciąg dalszy.

to dobrze, że już coś zaczyna się wyjaśniać :) trzymam kciuki za szybką poprawę i radzę poszukać dobrego endokrynologa, to procentuje w trakcie leczenia

Gość korek od butelki
Dzięki. Tak też myślę. Dostałam namiary na niby godnego polecenia. Ile w tym prawdy- nie wiem. ale od czegoś trzeba zacząć