Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unkown

Ciąża?

Polecane posty

Gość unkown

Mam takie pytanie, uprawialiśmy sex z dziewczyną i nie mogłem włożyć członka do jej pochwy, no po prostu się nie dało, dodam, że Ona jest dziewicą a ja prawiczkiem, prezerwatywa była ciągle ta sama, penis malał i powiększał się z każdym przerwą i ponowną próbą penetracji przy cały czas nałożonej prezerwatywie. Po dość długim okresie czasu postanowiliśmy dać spokój i później jakoś po 2h znów spróbowaliśmy. Więc wziąłem nową prezerwatywę i ją próbowałem nakładać na penisa, ale była jakoś 5 nad ranem i zaspany próbowałem na odwrót, więc nie dało jej się nałożyć bo zastawiała opór. Powtórzyłem próbę jeszcze raz, ale tym razem prawidłowo. I później znów po kolejnych próbach udało się wsadzić penisa do pochwy, nawet w sumie tego nie czułem, ale jęczała, więc ok chyba było. I dzięki tej złej próbie nałożenia prezerwatywy, to był tylko krótki moment, może zajść Ona w ciąże? Wiem, że pytanie jest niepoważne i pewnie tak nie jest, ale chciałbym się upewnić bo nie mam żadnego doświadczenia. Z prezerwatywą było wszystko ok później. Z góry dzięki za pomoc.

Gość gabi ;*
Na 100% zaszła w ciąże :) Spokojnie :))

Gość gabi ;*
srakiej :)

Gość Jelcz345
Moim zdaniem jęczała z bólu.

Gość unkown
Moim też :D No też mi się tak wydaję, obawiałem się tylko czy po tej zewnętrznej stronie prezerwatywy zostały jakieś pleminiki, ale był raczej suchy bo to pod kołdrą jeszcze ;P No wiem, że nigdy nie ma 100 % pewności ;)