Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damakameliowa91

Jestem jedyną Damą na tym forum przyznajcie sami?

Polecane posty

Gość damakameliowa91

Nie przeklinam jestem łagodna dobra nie uprawiam seksu,mimo potrzeb jestem eteryczna i czysta szczupła nie obrażam ludzi szanuję gatunki zagrożone wyginięciem np rasę białą ludzką

Gość godgodgod
Co jarałaś? Dawno nie spotkałam tak pustego i zakochanego w sobie człowieka . Chcesz być damą? Jedź do Afryki pomóż głodującym. Ah przepraszam, takie "DAMY" jak ty nie pomagają, rączki się od tego brudzą

Gość Madziuleńkka
tak jesteś damą :D

Gość godgodgod
Nie piszę że jestem damą po prostu, ale pomagam jak mogę..

Gość damakameliowa91
pomagam wszystkim w miarę możliwości :) dzisiaj np. przełożyłam gąsiennicę z chodnika na trawnik :)

Gość damakameliowa91
jestem taką małą księżniczką, jak jadłam kanapeczkę zimą na przystanku i podszedł do mnie ptaszek, to mu oddałam, mimo że wytlusciłam sobie ręce, lubię dokarmiać zwierzęta

Gość takafajnagałązka
Wiesz, to naprawdę fajne co robisz, chwalę cię za to, ale czy musisz to pisać tutaj? Czemu to jest dla ciebie ważne, żeby ludzie którzy cie nie znają myśleli że jesteś damą

Gość Madziuleńkka
Wzruszyłem się .

Gość damakameliowa91
bo chciałabym,żeby ludzie którzy zaglądali wiedzieli,że nie siedzą tu same puste kobiety których ograniczony świat kończy się i zaczyna na facetach, żeby mężczyźni widzieli,że są jeszcze porządne kobiety i żeby kobiety chciały być lepsze niż są tj. nie oddawać się fizycznym uniesieniom z byle kim, nie pisać potem o ciążach niechcianych itp.

Gość kasaa
jest tylko jeden minus,nie jesteś skromna,jak myslisz że jesteś jedyną damą to się mylisz i uważasz za lepszą

Gość Madziuleńkka
Ty jesteś aniołem 😭 😭 ryczę i nie mogę przestać 😭

Gość Madziuleńkka
uważaj , kasaa jest zawsze lepsza , dzisiaj miała chujowy dzień i jest na wojennej ścieżce .

Gość damakameliowa91
jak ma gorszy dzień to niech powie, ja pocieszę :) czuję,że moją misją życiową jest rozwiązywać konflikty, pocieszać ludzi, pomagać, zwierzętom też, egoistyczne życie tylko dla siebie samego niesie wielką pustkę przepraszam jeśli brzmię na nieskromną, ja jestem po prostu z siebie dumna, bo kiedyś byłam nikim, ale ćwiczę charakter, widzę że mogę z każdym dniem być coraz lepsza

Gość kasaa
czy ja mówię że jestem lepsza?Nie wiem tylko po co się z tym tak obnosić

Gość goingdownforher
ale nie popadaj w samozachwyt, jestes jednym z Aniołków z tego co piszesz i milo mi, ze sie przedstawilas, dobrze wiedziec, ze taki kobiety sa :classic_cool:

Gość Madziuleńkka
o kurna , te słowa brzmią jak przesłanie proroka , jakiegoś mesjasza . Nie dam chyba rady się uspokoić :( i znowu ryczę 😭

Gość damakameliowa91
myślicie,że pójdę do Nieba po śmierci?:)

Gość goingdownforher
wiesz, mam dzisiaj gorszy dzien, ale tak napisalas o sobie, ze mi sie usmiech na twarzy pojawil, wiec dziekuje 🌼

Gość damakameliowa91
największym szczęściem dla mnie jest : pokój w moim kraju to gdy jest ciepło gdy ludzie i zwierzęta są szczęśliwi i nie głodują gdy wszyscy się uśmiechaja i są dla siebie serdeczni nie lubie: kłótni z byle powodu śniegu mrozu smutku wypadków drogowych awantur i bijatyk głodu u innych

Gość zzic
Widać ze dawno w kroku nie miałaś mała