Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonazalamana

nie zalezy mu

Polecane posty

Gość wkurzonazalamana
Koralowa, a jakim uginaniu sie mowisz?

Faceci lubia bawic sie kobietami i np specjalnie je ignorowac jakis czas itp, bo wiedza ze jak takiej zalezy to przyleci na kazde zawolanie.

Gość wkurzonazalamana
No, ja na kazde nie przylece. I powiem wam, ze myslalam, ze po niedzieli i srodzie juz ma jakas naucze, zeby nie planowac last minute, a tu sie okazuje, ze weekend, a ten milczy:o No nie zalezy mu zupelnie. Chyba ze wyszedl z zalozenia, ze skoro sugerowal w srode, a ja go olalam, ze olewam go po calosci? No, ale facet zdobywca nie moze sie takimi pierdami przejmowac.

wkurzona...o takim, ze jakbym miała czas, a on by zadzwonił czy może sie spotkać, to bym nie wymyslała, ze mam zajete, tylko bym sie umówiła. Nie do domu oczywiscie. żelka...ty naprawdę dziwna jesteś. Oczywiście że faceci święcy nie są, ale w tym wypadku ty go w ciula zrobiałaś, a ponieważ nie ma złotej kuli by wiedzieć, dlaczego go wytsawiłaś, to może jednak zaproponuj to kino jeszcze raz i tym razem nie nawal.

Gość wkurzonazalamana
Koralowa, on juz u mnie w domu byl, dwukrotnie. Ale oczywiscie zgadzam sie z Toba, ze teraz nie do domu, w takiej sytuacji. Moze do kina bysmy poszli. a jak sie nie zgodzi, to... :( porazka :D Wiesz, on stale sugeruje, ze ja spotykam sie z kims poza nim ( a to on czesciej loguje sie na profilu randkowym niz ja). dziwne. zelka 21, widzisz Koralowa pisze Ci to samo co ja.

Gość wkurzonazalamana
jak sadzisz zelka21 dlaczego moze byc coraz rzadziej? a wy nie macie swoich nr tel?

Jak Ci tak sugeruje, to powiedz wprost: "Ty również nie sie nie wylogowałeś".

Gość wkurzonazalamana
Koralowa, on mi nie sugeruje, ze mam konto tylko sugeruje mi randki, i pyta jak randki, umawiasz sie z kims itd. A kiedy ja mowie cos o jego koncie, ktore ma, to mowi mi- przeciez ty tez masz. :O masakra:O

Gość wkurzonazalamana
czasem mi sie zdaje, ze on taki jest moze przeze mnie? ale nie powinnam sobie winy wkrecac kurde!!!! myslalam tez o tym, zeby powiedziec, co ty na to, zebysmy usuneli swoje konta? :D :(:O ale uwazam, ze to facet powinien z tym wyjsc. a skoro on mnie tak traktuje jak widziecie, to po cos to konto tam ma.

więc bądz wkurzona i załamana przez ten weekend, noo chyba że ty zaproponujesz mu spotkanie, może on na to liczy żeby zobaczyć czy tobie na nim zależy.

Ja idiotka zgubilam moja karte sim i nawet nie moge sprawdzic czy nie pisal czegos do mnie na komorke

Gość wkurzonazalamana
w sumie ja z propozycja spotkania wyszlam 2 razy. on pozostale razy. ale nigdy mi nie mowil, ze oczekiwalby ode mnie czegos innego.

wkurzona...im bardziej my jestesmy prawdziwi, tym jest nam w życiu łatwiej. Otóz na pytanie, czy umawiasz się na randki, odpowiedz nie. Na pytanie czy masz we srodę czas, odpowiedz tak. zawsze może może sz też powiedzieć, jak już tę srode spędzicie, że było miło, ale wolisz i bardziej lubisz, jak to nie jest takie last minute, bo lubisz planowac sobie czas. I gdyby następnym razem znów zadzwonił nagle, powiedz po prostu: o szkoda, bo juz zaplanowałam, ale mam czas twedy i wtedy.

Gość wkurzonazalamana
zelka21 ty to jakas chaotyczna jestes. jak karte zgubilas? to napisz mu na fb ze zgubilas, to sie dowiesz czy pisal czy nie itd.

Gość wkurzonazalamana
koralowa, bardzo dziekuje Ci za Twoje spokojne, wywazone i rzeczowe wypowiedzi :* masz racje, musze przyznac.

Gość wkurzonazalamana
nie wiem dlaczego on mnie jeszcze do siebie nie zaprosil...

Gość wkurzonazalamana
Koralowa, uwazasz, ze ja powinnam wyjsc z propozycja spotkania?

Gość wkurzonazalamana
koralowa, szkoda, ze juz poszlas :( dzieki 🖐️ :)

Nie poszłam :) Nie, nie uważam, zebyś miała wyjsć z propozycją spotkania. Dlaczego właściwie przyszło Ci to do głowy?

Gość wkurzonazalamana
Koralowa, a bo tak napisalam, ze ja wychodzilam z inicjatywa 2 razy, on 6. I olalam go w srode.

Gość wkurzonazalamana
tzn olalam... jak dzwonil pierwszy raz, mialam naprawde gosci. a potem jak dzwonil kilka godzin po, sugerujac, ze jest w poblizu, kiedy dowiedzial sie, ze gosci juz nie ma, olalam ten tekst.

Gość wkurzonazalamana
Mnie sie wydaje, ze on umawia sie z roznymi kobietami i robi sobie jakies rankingi w excellu :O

Wiesz, ja go nie znam, więc byc może i sprawdza sobie na ile może sobie pozwolic i robi rankingi w exellu, ale z drugiej strony dzwonił przed i po gosciach i wypytuje sie o Twoje randki. Może te nagle aranzowane spotkania z jego strony to próba sprawdzenia kto jest u Ciebie i czy się z kims nie spotykasz. Bo tak też moze być. Z drugiej strony zastanów sie dlaczego posądzasz go o spotykanie sie z kims innym, czyli jakie zachowanie z jego strony Cie niepkoi?

Gość wkurzonazalamana
Co mnie niepokoi? To, ze wciaz ma konto (ja tez) i czesto loguje sie ( ja nie). To, ze robil ostatnio jakies aluzje do seksu i mialam wrazenie, ze chodzi o jakis ewentualny uklad na seks miedzy nami... Tak to jakos dziwnie zabrzmialo.

Gość wkurzonazalamana
Kiedys tez w sobote wyslalam mu smsa, odpisal po 2 godznach, po 22. wiec ewidentnie byl na randce. chyba ze spal, albo zrobil to celowo. tak jak kiedys. Pisalam do niego z zapytaniem pewnym a propos spotkania, ktore mielismy umowione, ale cos chccialam doprecyzowac. zadzwonil po 1,5godz. A ja odebralam bardzo szybko, bo akurat pisalam smsa do koleezanki, i nacisnelam odruchowo i od razu odebralam. Pytal co tak szybko odebralam, mowie pisalam smsa. A on: pisalas do innego juz, bo dlugo nie odzywalem sie? widzisz, zrobilem to celowo, rozpracowalem cie" :O