Gość xSpełnionax Napisano Lipiec 27, 2012 Znalazłam ideał chłopaka i nie wiem czy rzeczywiście on taki jest czy tylko udaje. Nie jestem ładna, uważam nawet że jestem puszysta a poznałam chłopaka z którym jestem już rok, jest miły, kochany, zabawny, przystojny (aż się dziwie że akurat ze mną jest skoro dookoła ma tyle pięknych kobiet do wyboru) , ma również dużo pieniędzy, kupuje mi drogie prezenty, co później kończy się rozmową na dywaniku bo głupio mi że wydaje na mnie tyle pieniędzy. W tym tygodniu wydał 600 zł na prezenty dla mnie. Kiedyś słyszałam że jak się wypisze na kartce swój ideał, schowa pod poduszke i prześpi się 1 noc to później się pozna kogoś takiego. Nigdy w to nie wierzyłam ale mnie strasznie zaskoczyło to że on rzeczywiście jest moim ideałem. Nie ma wad, po prostu nie umiem mu nic wytknąć bo się nie da. Jest perfekcjonistą, zawsze po sobie posprząta, kulturalny bez nałogów, o nic się nie kłóci, nieraz ja nawet próbuje zacząć tą kłótnie ale to wszysytko na nic bo mówi że nie potrafi się na mnie złościć, kiedy próbuje się z nim kłócić jestem jak mała słodka dziewczynka. Nie wiem czy mam uważać że to jest ideał czy może takiego udaje, ale po co miałby udawać rok ? Co o tym myślicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach