Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwddeferfregertgtr

CZY DUŻO ZJADŁAM ? JESTEM WCIĄŻ GŁODNA!!

Polecane posty

Gość wwddeferfregertgtr

Pytam serio, czy uważacie, że to co dziś zjadłam to dużo ? Pytam nie dlatego, że się odchudzam i dbam o linię bo jestem szczupła - ważę 50kg i mam 167cm wzrostu, ale jestem właściwie NON STOP głodna!! A nie chcę wpierniczać na potęgę bo zwyczajnie nie mam czasu na przygotowywanie posiłków, a nie lubię jeść byle jakich zapychaczy. Fakt jest jednak taki, że właściwie jestem ciągle głodna. Nie jem mięsa od lat, nie cierpię smaku mięsa, przygotowywania go i już do niego nie wrócę. Codziennie jem coś ciepłego, ale nie gotuję obiadów dwudaniowych. 3 kromki chleba z twarożkiem, pomidor, ogórek małosolny Nektarynka ok.250g klusek śląskich z podsmażonymi warzywami - 1/2 sporego bakłażana, 1/2 sporej cukinia, 1 cebula, 1 marchewka, posypane koperkiem. Słodki serek homogenizowany + 300 g jagód Kilka migdałów w czekoladzie Butelka kwasu chlebowego, woda, Kubuś

Gość kotaa
zjadłaś NIC. Ja jem 3 razy tyle i mam problem.. bo wciąz jestem głodna. to co ty zjadłaś to około 1630 kalori (bo liczyłam z tego co podałaś). Jesteś głodna to normalne bo potrzebujesz conajmniej 1750 i wzwyż, w zależnosci od aktywności fizycznej i wieku. Wnioskuję że jesz podobnie kazdego dnia, dlatego czujesz się niedojedzona ;)