Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoeMonsterrro

Była dziewczyna- taki numer odstawiła!

Polecane posty

Gość JoeMonsterrro

Wychodzę dzisiaj ze sklepy- i patrze moja byla. Pol roku jej nie widziałem. Odstawiona jak tralala... no ok, ładnie wyglądała, o wiele lepiej niz wtedy kiedy była ze mną. I co? Przeszła koło mnie - ja do niej "cześć Marta"- a on popatrzyła.. i takim chłodem i totalna obojętnością rzuciła "cześć" i poszła.. i nic więcej!! nawet nie zgadała na chwile, choć chciałem. Po 5 latach razem, ona sie zmywa jak ostatnia damulka..

Gość bezzębna Mariola
ledwo cie poznała:D

Gość Administrator terenowy
a kto kogo rzucił?

Gość JoeMonsterrro
no ja ją rzuciłem, bo poznałem inna, zakochalem sie i tamta ... coż w luzku była pierwsza klasa.. ale że byla tak sie zachowa, to nie pomyślałbym

Gość JoeMonsterrro
up up up

Gość kasaa
aleś żałosny zostawileś ją dla innej i teraz sie dziwisz że niezbyt uprzejmie cię przywitała...

jakby mnie facet zostawił po 5 latach dla innej to nigdy w życiu bym na niego nawet nie spojrzała.

Gość jesienzlosita28
hahahaha :D kolejny idiota.... jejkus.. ich chyba sieja na tym świecie!:)

Gość JoeMonsterrrono
no wlasnie - przyjazn olała.. wogole jakby mogla to chyba przeszłaby bez słowa

zbereznik: Ciekawe czy Ty bys sie przyjaźnił ze swoją była, która zostawiła Cie dla innego :) Może w 3 chodzilibyście na imprezy?

Gość kasaa
ktoś taki nawet na przyjażń nie zasługuje

faktycznie wielka mi akcja, jest z czego aferę robić, widocznie ją uraziłeś tym rozstaniem i ma Cie gdzieś, tak to już w życiu bywa, wylaszczyła się i nie ma zamiaru zwracać na ciebie uwagę tylko, że Ciebie to ubodło ha!

no przyjaznie sie... ;) koleguje sie nawet z tym dla ktorego mnie zostawila. choc majac dzisiejsza wiedze sam nie wiem czy to nie ja ją zostawilem... :O

kobiety zawsze dbaja o urode jak facet je zostawi,a tak to jak jakies szlory hehe,ja zawsze jestem pikna hehe

Gość bosa ale w ostrogach
Ta Twoja była ma klasę. Takim kolesiom jak ty nie powinno się poświęcać uwagi. Jesteś marną kopią prawdziwego mężczyzny. Porzucasz fajną dziewczynę tylko dlatego, że inna lepiej daje. A ponadto, nie znasz ortografii. W prostym wyrazie łóżko zrobiłeś błąd. Wstyd.

Gość już nie tam gdzie ty
ja jak spotkałam swojego byłego przypadkiem to przeszedł koło mnie jakgdyby nigdy nic, nawet "czesc" nie powiedział po 6 latach razem uznał ze mnie nie zna

Gość JoeMonsterrrono
ej no ale sa jakies grnaice.. w sumie to bylismy 5 lat- nie mogla sie choć na chwile zatrzymac? no i co z tego ze poznalem inna! widocznie tak mialo byc:/

Gość hbhsbvjhbvh
a po co miala sie zatrzymywac? chciales sie dowartosciowac widzac ze jej na tobie ciagle zalezy? a ona pewnie spojrzala i sobie pomyslala 'boze ze tez musialam spotkac tego zalosnego buraka". Widocznie nie jestes taki fajny jak ci sie wydaje

Gość JoeMonsterrro
widzisz- ja jestem teraz z piekna kobieta, seks mam wtedy kiedy chce.. a byla raczej klasy chyba nie miala skoro traktuje mnie jak powietrze.. ot, widzi co stracila!

Gość hbhsbvjhbvh
gdybys byl taki zaspokojony to bys nie zalil sie na forum, nie rozkminial dlaczego cie olala i nie pisal jak to fajnie teraz wyglada.

Gość Hey, Joe!
Tak się pocieszaj, potworku :).

Gość malikasssss
przeciez nie traktuje cie jak powietrze, odpowiedziala ci czesc. Tak wlasnie sie przeciez zachowuje w stosunku do znajomych ktorzy nie sa nam bliscy i nas nie obchodza. Mowi sie czesc i tyle. masz chyba problem, bo chcialbys zeby ona sie toba interesowala. a jak widac nie znaczysz dla niej zbyt wiele, co jest calkiem zrozumiale.

Zabolało cię, że tak ładnie wyglądała. Chciałbyś żeby była w "żałobie" bo ją zostawiłeś?

Gość JoeMonsterrro
ej... ale my byli sy 5 lat razem? zadnej rozmowy po takim czasie?? to nie jest dziwne? tylko chłodne "czesc" i popedzila do sklepu :/ to widze z kim bylem przez 5 lat

Gość hakuna matactwo
Ha ha! Zostawiłeś ją dla innej i jeszcze jej brak klasy śmiesz zarzucasz :D Ja też bym Ci nie powiedziała cześć- bo jak się rozstajemy to na zawsze, a nie furtkę jakbyś czasem pomyślał o powrocie :D Śmieszny jesteś

Gość malikasssss
dziwny to jest poziom twojej samooceny. O czym chcialbys z byla rozmawiac? moze o tym seksie udanym i ze masz seks kiedy chcesz?:P mysle ze to prowo ale jesli nie to bez kitu pajacem jestes