Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieznośnaLekkoscBytu

Musicie mi pomóc, co to mogło znaczyć? Jak zrozumieć jego zachowanie?

Polecane posty

Słuchajcie, potrzebuję rady. Poważnej na tyle, na ile to możliwe w nieco zagmatwanej sytuacji w jakiej jestem. Spotkałam się z nim ostatnio, mamy wspólną przestrzeń, studiujemy razem. Jego związek jakiś czas w zasadzie przestał istnieć. Nie ukrywam, że chętnie wskoczyłabym na miejsce Agaty. Nasze pierwsze ( póki co jedyne) spotkanie ' na osobności' miało raczej charakter randki- takie miałam nieodparte wrażenie, ale teraz zaczynam o tym więcej myśleć i już sama nie wiem. On zawsze w dość subtelny sposób okazywał mi zainteresowanie, traktował inaczej niż inne dziewczyny to dało się odczuć ( wiele osób zwracało mi na to uwagę). Zawsze bardzo dpbrze się dogadywaliśmy. W trakcie naszego spotkania podczas jak podkreślił bardzo szczerej rozmowy ze w jego życiu pojawiła się kiedyś kobieta i znów gdzieś tam przewija się w jego życiu. Tak, tutaj mam pole do przemyślen. Ja, nie ja? kto? Nie chciałam pytać. Ogolnie w trakcie całej rozmowy przewijał się temat przyjaźni ( głownie ja o niej mówiłam, gdyż wychowywałam się z facetami i do tej pory nie miałam większego problemu ze zrozumieniem ich pokręconych zachowań) Stwierdził, ze bardzo mi ufa, nieśmiało z jego strony wyszła propozycja następnego spotkania. Wszystko byłoby super, gdyby nie to ze pod koniec naszego spotkania sama powróciłam do tematu przyjaźni damsko-męskiej i zapytałam czy to dobrze ze jestem jego przyjaciółką. On stwierdził „ ze i tak i nie, to zależy, jeśli nie myślę o nim jako o potencjalnym mężczyźnie to chyba dobrze. I tu bum. Czy mam to odbierać tak, jakby mnie wykastrował jako kobietę? Mogę być tylko przyjaciołką? Czy tak tylko palnął, bo było to pierwsze spotkanie? Więc jak uważacie?

Gość bezzębna Mariola
asekurant pierdolony:P:P:P

mowisz :D ?

Gość bezzębna Mariola
tak myślę:D