Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojajestem

nie wiem o co chodzi

Polecane posty

Gość tojajestem

zdarza mi sie to po raz pierwszy wiec wogole nie wiem o co chodzi.... od jakis 2 miesiecy wogole nie mam zadnego sluzu, jedynie przy wysiłku pojawiaja sie białe upławy, pozatym nic.... teraz od 3 dni przy wysiłku pojawiaja sie takie same lecz brazowe upławy, nie śmierdza ani nic z tych rzeczy i jestem w konsternacji czy to moze byc np wynikiem alergii czy to jednak cos powazniejszego. prosze o pomoc.

Gość tojajestem
chyba mam jakies nie typowe objawy skoro nikt ne jest mi w stanie pomoc :(( dzieki

Gość ja ja ja
wiesz co chetnie bym Ci pomogła ale jakos wielce nie zwracam uwagi na swoj śluz...jest to wkładka, nie ma to uczucie dyskomfortu podczas stosunku bo za sucho. Masz jakies dodatkowe objawy typu ból brzucha, jakies infekcje? chodzisz na basen? jakies kapielisko?

Gość ja ja ja
spróbuj w aptece lactovaginal zakupic..moze jakas drobna infekcja, a to mozna nawet profilaktycznie stosowac wiec na pewno Ci nie zaszkodzi. Jak nic nie da, a dalej bedziesz odczuwala brak śluzu wybierz sie do lekarza..

Gość tojajestem
no własnie nie bardzo wiem co jest norma a co nie..... jak kompie sie w goracej wodzie(uwielbiam) to pobolewa mnie podbrzusze, pozatym juz chyba nic...mdłosci takie jak przed okresem i bol piersi tez jak przed okresem...

Gość ja ja ja
hmm no to raczej jakiegos tam zakazenia nie ma.. tak jak pisałam lactovaginal , nie pomoze to do lekarza. A czy bierzesz pod uwage ciąze? nie wiem, nie chce stresowac i sama nie wiem jak to jest ale slyszalam ze niektore kobiety b.sucho maja ...ale to tak tylko w ramach innej opcji.

Gość brązowe upławy
występują przy nadżerkach szyjki macicy lub zaburzeniach hormonalnych, wskazana kontrola u gina, zwłaszcza jeśli dawno nie byłaś, poza tym kontroluj czy masz regularne miesiaczki, to ważna informacja o stanie hormonów

Gość tojajestem
o dziwo, dzisiaj zrobiłm test i wyszły dwie kreski ale ta jedna ciut jasna-w szoku sem do tej pory....tak czy tak wybiore sie do gina zeby obaczył co i jak :) dzięki za pomoc :)

Gość ja ja ja
oooooo.... no to gratulacje. Jedak "inna opcja" sie mogla potwierdzic :) zdrowka zycze!

Gość To ja jestem
O dziękuję ;) i.wzajemnie