Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Nowak-Smith

Hindusi, Pakistani, Polacy...

Polecane posty

Gość Anna Nowak-Smith

No wlasnie, zaczelam taki topik na ogolnym i wam powiem ze staram sie ograniczac kontakty z Polakami w UK do minimum Najgorzej Polakowi zyczy inny Polak taka prawda... Pozatym znaczna wiekszosc Polactwa to buractwo i zachowac tez sie nie potrafia. A teraz przejde do Pakistanczykow i Hindusow, bo wam powiem ze mam Sasiadow z Pakistanu i bardzo mili sa, nie sa brudni i nie smierdza, ale jesli chodzi o Hindusow to do tych mam jakis uraz, wielu z nich w ogole sie nie kapie :O I sie obnosi ze swoim Hinduizmem.

Gość Anna Nowak-Smith
A ostatnio bylam w delikatesach, pracowala tam Hinduska i sie strasznie panoszyla. A ja sie staram byc kulturalna i tolerancyjna, w przeciwienstwie do duzej czesci Polakow, ale ona mnie zdenerwowala do bialej goraczki :O Powiedzialam jej ze nie jest Angielka i moze sobie podskakiwac w Kambodzy albo Indiach a nie tutaj, bo u siebie nie jest. Przekroczyla moja tolerancje, nie bedzie mi jakas dziewka z 3 swiata podskakwiac :O

Gość Anna Nowak-Smith
Samotnik - Dla Hinduski?? :D No prosze cie. Dla Hindusów Polska to kraj luksusów i bogactwa.

Gość Anna Nowak-Smith
No to uwierz mi na słowo. W Indiach panuje smrod bród i ubóstwo. Dla nich 1800 złotych miesiecznie to by była zawrotna kwota. Oczywsicie filmy z Bollywood to wiadomo. Piekne wille, drogie Sari itp. Ale tak zyje gora 5% spoleczenstwa a pozostali w smrodzie i nedzy na ulicach.

Gość Anna Nowak-Smith
oświecona, i myślisz ze ktos to przeczyta? Czy uprawiasz sztuke dla sztuki??

Gość mamas & papas
widze ze malo wiesz o swiecie a tym bardziej o Indiach bylas w Indiach ze sie tak wypowiadasz jak tam dokladnie jest ?? uwierz mi ze dla Hindosow Polska wcale nie jest jakims atrakcyjnym i bogatym krajem. wez sie dziewucho zajmij cyms pozytecznym a nie pierdoly piszesz na tym forum !!!

Gość mamas & papas
a z ciebie to taka Smith jak ze mnie Hilary Clinton !!

Gość :D:D ehehehe
polska to rzeci swiat porownujac UK

Gość oświecona
dam wam tu ten link o bogatych indiach :D kobiety sa dla nich nikim,a to,ze pierdola tutaj szkaradne polczyny ,jest brakiem ich kobiet,oraz darmowym jebaniem !dziwki sie szanuja biora chociaz jakas kase,a wy?chuja w morde i jezcze sie tym szczycicie http://youtu.be/hQw1JeoyydA dodam jeszcze cos :D http://youtu.be/1PQ670sfFXU leje z was normalnie polczyny :D http://pokazywarka.pl/8rx2as/

Gość oświecona
dla tych mniej inteligetnych podam tytul "Kiedy w Indiach rodzi się dziewczynka"

Gość Anna Nowak-Smith
NO zebys wiedzial/a ze bylam w Indiach :) I wiem co mowie. Sam/a jedz to sie przekonasz. Brud smrod i ubóstwo. Polacy, jak wszyscy Europejczycy tam uchodza za bogaczy i traktuja ich jak królów zeby dostac jakis napiwek 🖐️ No ale dobra, nie bede sie kłóciła. Skoro Indie to taki zamozny kraj ze Polska to dla nich druga Afryka to pewnie bylam w jakis innych Indiach.

Gość Anna Nowak-Smith
I akurat powiem wam ze Polacy znajduja sie wsrod najbogatszych ludzi swiata 🖐️ Bo coby wiele nie mowic to Polska jednak jest krajem bogatym w skalis swiatowej.

Gość już mnie nie dziwi
że nawet w głupich serialach jak pokazuja polkę to jej przydupas jest albo murzynem albo jakimś arabem skoro na kobiecym forum takie żwiązki są tak częstym tematem prowadzenia poważnej dyskusji

Gość mamas & papas
tak tak Polska jest bogatym krajem swiata .... hahahaha !!!!!! pocieszaj sie dalej niedouczona " smith" radze troche sie poduczyc gdyz Polski nigdzie nie wymienili jako bogaty kraj swiata tutaj ranking : http://moneyafterhours.blogspot.co.uk/2012/05/najbogatsze-panstwa-swiata.html Polska nawet nie jest w pierwszej 40 bogatych krajow swiata

Gość mamas & papas
dla Hindusow czy Murzynow Polska wcale nie jest atrakcyjnym krajem bo emigruja glownie do UK, Irlandii, Francji Australii, USA czy Emiratow takze ograniczone osoby ktore sie wypowiadaja a same dokladnie nie wiedza o czym lepiej niech nie pisza bzdur wiem ze fajnie jest sie pocieszac ze PL to niby taki bogaty i wysoko rozwiniety kraj ale gdyby tak bylo to Polacy by nie wyjezdzali na zarobek za granica a jest nas pelno w UK, Holandii, Wloszech, Niemchech, USA i wielu innych krajach to prosze mi powiedziec dlaczego tyle osob wyjechalo za chlebem skoro w Polsce jest niby takie bogactwo???? w kazdym kraju sa bogate i biedne dzielnice np w W-wie to nie ma smrodu i brudu np. na Pradze??? cy w innych polskich miastach to co niby tylko luksusowe dzielnice

Gość tadaaaam
dla Hindusow czy Murzynow Polska wcale nie jest atrakcyjnym krajem bo emigruja glownie do UK, Irlandii, Francji Australii, USA czy Emiratow UK czy USA to dla nich raj na ziemii bo moga zyc z socialu. Wiem co mowie, mieszkam w Stanach i tutaj wszyscy juz maja dosc tych pasozytow. Normalnie pracujacy i legalnie mieszkajacy czlowiek nie moze uzyskac od panstwa zadnej pomocy tylko placic i jeszcze sponsorowac takich pasozytow placac ogromne podatki. A panstwo musi pomagac uchodzcom i czarnuchom bo takie jest praco. Amerykanie to widza. Nikt nie lubi tych smierdzieli czarnuchow i innych brudasow. Niech naprawde mieszkaja juz u siebie zamiast pasozytowac w krajach, do ktorych nic nie wnosza.

Gość katrina ppp
"NO zebys wiedzial/a ze bylam w Indiach I wiem co mowie. Sam/a jedz to sie przekonasz." Oj dziecko, ty bylas w Indiach? Chyba paluchem po mapie, rozwydrzony bachorze. Kiedy te wakacje sie skoncza i gowniarstwo wroci do szkoly? "Brud smrod i ubóstwo. Polacy, jak wszyscy Europejczycy tam uchodza za bogaczy i traktuja ich jak królów zeby dostac jakis napiwek" Wiekszosc Hindusow nawet nie wie co to i gdzie jest Polska. Wiec oszczedz sobie dziewczynko i nie kompromituj sie juz. A jesli Hindusi sie klaniaja bialemu i "skacza" wokol niego, to tylko dlatego, ze mysla, ze jest z Ameryki, a Ameryka dla nich to dobrobyt, a nie jakas tam szara Polska. Ale czekaj, zapomnialam przeciez, ty napisalas, ze Polska jest jednym z najbogatszych panstw na swiecie, tak? Dlaczego zatem wyjechalas na zmywak do UK z tego dobrobytu ?

Gość gość
polska pod wzgledem pkb ppp per capita w 2013 jest na 52 miejscu na 210 panstw swiata