Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina drobina

Makijaż na wesele

Polecane posty

Gość sabina drobina

Witam, za tydzień ide na wesele i jutro idę po jakiś cień do powiek i zastanawiam się, czy na weselu można poszaleć z kolorystyką cieni. Czy makijaż musi być koniecznie delikatny, czy na przykład jak mam fioletową sukienkę, to mogę sobie zrobić oczy na fioletowo, jak zieloną sukienkę, to oczy na zielono, przy niebieskiej sukience oczy na niebiesko itp. Dzisiaj uslyszałam że nie powinno się mieć mocnego kolorowego makijazu na weselu Mam na myśli coś takiego: http://streemo.pl/Portal/648661,Zdjecie,emiliaczaczkowska_makijaz_niebieski_Bell.html http://lula.pl/lula/1,97804,6043986,Kolorowy_eyeliner.html w drugim linku drugie zdjęcie Oczywiście bez świecidełek, zwykłe matowe cienie

Gość martaaaaaaaaaaaa
niby czemu nie, maluj sie jak lubisz!

Gość huygvcfdx
brzmi srednio ciekawie:O ale jak chcesz to idz...

Gość huygvcfdx
ale tez nigdzie nie slyszalam,ze makojaz ma byc delikatny....chyba chodzilo o panne Mloda... mnie takie makijaze nie kreca...na dodatek na weselu jak to na weselu-wszystko po tancu splywa..jezeli chcesz co chwila sie poprawiac to ok. ale mysle,ze mozna podkreslic tylko gorna lub dolna powieke...i bedzie ok.

Gość sabina drobina
chcę podkreślić tylko górną :) na dolnej delikatnie kredka i wystarczy

Gość bla bla bla blablaahlahaja
jak potrafisz sie malowac, to czemu nie mówie - jak potrafisz, bo makijaż jak drag quen jest mało seksowny