Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena838383

MOJA MATKA JEST WIECZNIE NIEZADOWOLONA I WIECZNIE SIĘ UŻALA NAD SOBĄ- CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość Milena838383

cześć, kobietki . Piszę, bo żyję w ciągłym poczuciu winy- wpędza je w nie moja matka. Niczym nie potrafię się cieszyć w 100%. Nawet jak sobie kupuję głupie jeansy, to mam wyrzuty sumienia- NAPRAWDĘ. Moja matka jest wiecznie niezadowolona. Ciągle się nad sobą użala. Ma najgorszą pracę, najgorsze życie, najgorszą rodzinę, itd. Mieszkam u niej od miesiąca, mamy z mężem remont w domu. Gotuję po pracy dla niej, sprzątam, ciasta piekę, WSZYTKO ! Zawsze jest źle. NIgdy nie byłyśmy razem na spacerze, w kinie- z moim męzem nie rozmawia. Ojciec ją zostawił, nie ma kolezanek. Dzisiaj płakała, bo "nigdzie nie jedzie na wczasy" ... (ja np. też nie jadę, bo mamy ten remont), ale nie płaczę... NIgdy w niczym nie pomogła- ani w weselu, ani w zakupie mieszkania, ani teraz w remoncie. Ja ciągle jej coś kupuję - a to kosmetyk, a to ciuszek, a to ją zabiorę do sklepu, itd- nigdy nie usłyszałam dziekuje, fajnie było.

Gość słiter
Zdecydowanie zerwać więzi, to z koleżankami masz lepszy kontakt.

Gość lolllla
moja tez wiecznie marudzi!!!porażka!!

Gość nokhsaewka
A ja jestem mamą dwóch dorosłych synów nigdy nie narzekam nie marudzę ,nie zamartwiam się pierdołami to starszy uważa że jestem za bardzo lajtowa.

Gość Smutna Dziewka
Spiknijmy ją z moim starym, będą pasować do siebie jak ulał.