Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczekpysiaczek

tak ciezko mi...

Polecane posty

Gość misiaczekpysiaczek

minęły już ponad dwa miesiące od rozstania czas leci a pustka w sercu wciąż taka sama :(

Gość 5545554
nie masz co załowac, to chuj byl

Gość misiaczekpysiaczek
nie prawda to dobry facet tylko się trochę pogubił a i to ja odeszłam

Gość misiaczekpysiaczek
odległość zabiła ten związek

u nas zabiło jedno jedynie zdanie " nie zalęzy mi na Tobie tak jak na początku" i zerwałam, teraz chcę go znowu.......

Gość misiaczekpysiaczek
ja tez go chce znow :( dlugo juz nie jestescie razem? Jak to u was wygladalo?

Gość misiaczekpysiaczek
mi nawet nie musial mowic sama to dostrzeglam

też dostrzegłam to... i jeszcze kiedyś mi mówił że jest zajebi**** szczeliwy ze mnie ma , a pod koniecnaszego zwiazku jak bylismy jeszcze razem spytałam go czy jest szczesliwy to powiedział, że nie... czyli już mu nie dawałam tekiego szczescia jak na początku..czułam sie jakby się mną znudził ale przeciez są wzloty i upadki a ja głupia zerwałam zamiast odbudować.kurde:(

Gość misiaczekpysiaczek
u mnie bylo tak ze bylismy 4 miesiace blisko siebie a potem on postanowil wyjechac zeby lepiej zarabiac.mial byc to wyjazd na krotki okres czasu i potem powrot tutaj.wyszlo inaczej okazalo sie ze mial zostac na stale i sciagnac mnie do siebie a potem niestety sprawy sie bardzo skomplikowaly i wyjechal w zupelnie inne miejsce i kontakt zaczal zanikac.juz wczesniej widzialam ze cos zaczyna sie psuc on nie widzial nic twierdzil ze jest wszystko tak jak bylo.w koncu nie odzywal sie prawie tydzien i wtedy postanowilam to zakonczyc.poczatkiem czerwca mial tu wrocic jak widac nie wrocil do dzis.gdy napisalam mu ze to koniec chcial sie skontaktowac lecz ja akurat wtedy w pracy bylam i to byl ostatni raz jak sie slyszelismy.potem probowalam dzwonic czy zlapac go na necie ale sie nie dalo i tak od ponad dwoch miesiecy cisza :(

Gość misiaczekpysiaczek
o mnie mowil ze jestem wyjatkowa i drogiej takiej napewno nie znajdzie...mielismy wspolne plany i to wszystko szlak trafil.dbal o mnie byl dobry ale jednak z tego wszystkiego bardziej cierpialam niz czerpalam radosc a widywalismy sie naprawde zadko.do tego wszystkiego On sobie wbil do glowy ze mi nie zalezy bo na poczatku chcial zebysmy zamieszkali razem a dla mnie bylo to za wczesnie potem chcial zebym swieta spedzila z jego rodzina i na to tez nie bylam gotowa wiec duzo w tym wszystkim jest tez mojej winy...probowalam to wszystko naprawic ale to juz nie bylo to samo ja z dystansem a on tym bardziej i tak sie zaczelismy odsowac a tak bardzo mi go brakuje szkoda ze on o tym nie wie. Poznalam kilku facetow ale z kazdym konczylo sie na jednym spotkaniu nie potrafie sie otworzyc wciaz czekam na niego choc wiem ze to chore

to gorzej... my próbowaliśmy odnowić ,ale nie wyszło.... myślę, że odezwie się do Ciebie jak wróci. znaczy nie wiem czy powinnaś się łudzić tym... narazie czekaj, ustal sobie może czas ile bedziesz czekała?

Gość misiaczekpysiaczek
wiem na 100% ze nie ma juz na co czekac jednak ja nadal czekam wiem tez ze na 100% nie wroci bo mial wrocic zeby byc blisko mnie ogolnie to nie chcial tu byc a pod koniec roku mielismy wyjechac razem...

my tez duzo planowalismy... no ale widzisz....... nie wiem jak Tobie ale mi wystarczyłoby jegojedno słowo "WRÓĆ" i wiem , że bym wróciła. ale wim , z tego nie zrobi, to ta męska duma... ach my baby to naiwne