Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie dnia właśnie zadane

Dlaczego kobiety ciągnie tak do zajętego faceta?

Polecane posty

Gość fjgjkflsdghfdjkghkdfjgh
mnie nie ciagnie do zajetych,ale mam pecha ze wlasni tacy startuja do mnie, nie wiem dlaczego,klamia ze sa samotni a maja zony albo dziewczyny, jakies narzeczone, rece juz mi opadaja, ja takich nie chce, ja chce faceta dla siebie,nie zamierzam sie nim z kims dzielic, paranoja

Gość drenażysta
"Przecież jeśli zdradzi, porzuci itp. to żaden materiał na partnera życiowego. Dlaczego nie poszukają sobie jakiegoś fajnego, porządnego i wolnego faceta? Wystarczy, że facet jest nieśmiały w stosunku do kobiet i pierwszy nie podejdzie. Kobieta podchodzi, zaczyna rozmowę i już możliwe, że będzie miała fajnego faceta u boku." To zjawisko można nazwać preselekcją. Mężczyzna pożądany przez inne kobiety ma wyższą wartość na rynku seksualnym. Skoro inne go pożądają to znaczy, że jest wartościowy, niekoniecznie jako mąż i ojciec, ale jako dawca materiału DNA. Mężczyzna pożądany przez kobiety ma wyższy status społeczny w oczach kobiet. Takie zachowanie kobiet wynika z długiego procesu ewolucji i ujawnia się w kobietach na poziomie podświadomym. W skrócie: kobieta chce pieprzyć mężczyznę, którego pieprzą inne kobiety, i za którym podążają inni mężczyźni.

Gość gość
Nie można być fajnym facetem i nieśmiałym zarazem? Widzę to po swoich 2 znajomych. Kompletni stulejarze choć niczego im nie brakuje w miarę przystojni i bystrzy a i tak zwyczajnie boją się podejść do laski. Znowu mam znajomego który urodą nie grzeszy jest po jest po zwodówę i zamiast wykorzystać swój fach żyje od 2 lat na kosz matki. Ale co z tego. Wystarczy że przydzieje t-shirt, fryz na żel, przygotuje jakąś bajerę i ma laski na pęczki. Fakt że nie zawsze mu się udaje a jak coś wyrwie po jakimś czasie z nim zrywa ale co z****** to jego.

Gość gość
Kobiety ciągnie do zajętego faceta bo im się wydaje, że jeśli jednej się udało (zająć faceta!) to i każdej innej się uda a tu.. ZONK :P

Gość gośćmisia
Hej figi itd.to wszystko dlatego,ze jestes prawdopodobnie niezwykle atrakcyjna,a ci faceci typu cicha woda to najbardziej wyuzdani samce,tedy traca glowe i mysla siuska