Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryśka19laat

wkurza mnie matka

Polecane posty

Gość Patryśka19laat

śpie sobie jest godzina 9 a ta nad mna; rusz się bo życie prześpisz, ja dom sprzątam i jeszcze twój pokoj mam sprzatac- w ogóle nic jej nie mówłam aby mój pokój sprzątała, a ta ma wąty chciałam iść do sklepu bo sie odchudzam po jakies owoce bo ona nigdy nie kupi, szukam w jej portfelu pieniedzy a ta; od dzxis albo jesz co jest w domu albo wcale robie sobie jajka i sie położyłam na chwile a ta; ty cielaku jajka ci sie gotuja matole w jednym zdaniu teraz mowi do mnie; matole, globie, nierobie, osle chce sobie wymalowac paznokcie a ojciec; wez wypierdalaj coś robic bo dostaniesz za chwile kurde chyba normalne za chce cos zjesc, oni zawsze wprowadzaja taka ay=tmosfere w domu ze mam ocvhote bsie wyprowadzic

Gość Patryśka19laat
wkurza mnie też , że lapie mojego chłopaka za przyrodzenie

Gość Miliana23
taa i gdzie ty pójdziesz biedactwo?

Gość kometa Halleya
pomóż matce dziecko, bo ona sobie nie radzi czasami to krzyk rozpaczy tak sie objawia...

Gość dxwfewfer4vcrdvrd4v
nic się nie zmieni dopoki nie zalożysz rodziny i się nie wyprowadzisz ja z moja mama nie żylam super dobrze, a od kiedy jestem na swoim jest cudownie, poznałam męża jak miałam 21 lat, za maż poszlam w wieku 23

Gość dxwfewfer4vcrdvrd4v
krzyk rozpaczy? jasne moja mama też wiecznie miala mi wszystko za zle, ale myslę, że ona miała wtedy menopauzę.

Gość Patryśka19laat
w czym sobie nie radzi w sprzataniu pokoju- no to nie jest jakas ciezka praca

Gość chyba sobie żartujesz?
W zasadzie to się zgadzam z Twoją mamą. Powinnaś pomagać w domu i nie powinnaś wymyślać jeśli chodzi o jedzenie jeżeli nie dokładasz się do wydatków.

Gość Pyzunia 22 lata
nic nie jest cięzka pracą jeśli się to robi RAZEM dziecko

Gość Patryśka19laat
ale jestescie zjeby , myslalam , ze bedziecie za mna a wy takie debilki .

Gość Patryśka19laat
ale moja starsza siostra pojechała do hiszpani juz jej nie ma caly lipiec i nic nie maja tylko ja i ja, i jeszcze teraz jak brat mnie ugryzł w noge a go kopnelam w twarz to znowu tylko ja, a tez tylko ryczy a ja dostaje

Gość wefwefewfewf
no rzeczywiscie ciezka rodzinka...

Gość Patryśka19laat
a to swiniom dać ja , a to wykopki zawsze wiadomo ja. może dlatego , że nie udało mi się dokończyć normalnej podstawówki trafiłam do dpecjalnej

Gość wefwefewfewf
a pomagasz w domu troche? Twoja matka przesadza w kazdym razie i nie powinna Ci wyzywać przede wszytskim .tak samo ojciec.. wspolczuje Ci

Gość wefwefewfewf
a obowiazki owszem powinnas miec jak kazdy ,ale czas dla siebie tez. owoce sa akurat zdrowe wiec dziwne ,ze Twoja matka ma jakies ,,ale "... moi rodzice mnie namawiaja wrecz do zdrowego odzywiania