Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacyyyy123

dziewczyna z dzieckim

Polecane posty

Gość niewiedzacyyyy123

witam poznalem ostatnio dziewczyne przez znajomych, widzielismy sie na wpolnych grilach ze 2-3 razy i ona podala mi swoj numer zebym sie odezwal do niej. Tylko "przeraza" mnie to ze ona ma 5 letniego synka i jest po rozwodzie z mezem. ja mam 23 lata ona 24. jak taki dzieciak ma wplyw na potencjalny zwiazek? nie mialem nigdy doczynienia z takim zwiazkiem, ani nie znam nikogo kto mial. jest na forum ktos kto mial cos podobnego? z gory dzieki za odpowiedz

Gość ygftufy
to tak jak bys przygarnal psa do swojej rodziny. akceptujesz , dbasz o niego. moze byc smiesznie momentami. Nie skreslaj jej , bo ma dziecko. Sprobuj,a jak ci nie bedzie odpowiadac to sie wycofasz.

Gość ja pani wasza
uwazaj szuka jelenia ktory zarobi na nia i bachora nie pakuj sie w to chyba ze chcesz lozyc na utrzymanie nie swoich genow

Gość gęgęę
daj sobie spokój,jest duzo ładnych kobiet które urodzą 1 dziecko tobie!!!Nawet nie zaczynaj z nią ,,znam duzo historii i nie wypałów z kobieta z dzieckiem!!!

Gość Buecheheheh
WIDZE ŻE JAKIŚ FRUSTRAT ZAKŁADA NA FORUM, OD RANA TMATY NA TEMAT MŁODYCH MATEK A PÓZNIEJ WYPISUJE PIERDOŁY BUHHEHEHEHE PRAWICZUŚ IDŻ POD POŚLIEL I SOBIE ZWAL

Gość fionEK
Uciekaj chłopie póki nie masz z nią nic blizszego,to tak jak z trędowatą heheheeh,,,Uciekaj,Uciekaj!!!